SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 arkadaşlar evet Attığınız ilk Post neydi paticiğe. ne amaçla attınız ? o zmnlar bu kadar bağımlısı olcağınızı düşündünüz mü. 5n 1 k ....[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 vallahi aradım bulamadım il mesajınız il postunuz ilk post mesaj falan arattım bulamadım o yüzden açtım...[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Messor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Off hatırlamak çok zor.. üyelik tarihimi de bilemiyorum tam 2001 den önce işte.. büyük olasılıkla UO ile ilgili birşeydir[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilk topiciniz vardı valla dur ben bulurum simdi[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=104845[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: eraygnr, 10 Şubat 2005 02:07 tarihinde demiş ki: ilk topiciniz vardı valla dur ben bulurum simdi o topic ama ben mesaj diyom[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yanlis hatırlamıyosam 256k adsl kazaa lite accelerator baglantı ayarlarıyla ilgili bişeydi bonec in topiginde[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 up emulatörlerine bişi sormak için mesaj atmışdım (aynı zamanda ilk topicim di ) herkes bana ramaya inanmak demişti o zamanlar :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben bi ustteki kullanıcı hakkında biseyler yazın topici sayesinde buraya gelmistim. dogal oalrak ilk oraya atmıstım.[signature][hline]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 imkansız hatırlamak.[signature][hline]jan d.
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 mrb ben geldim di galiba...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 UO Marketplaceden ps almak içindi :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hatırlamıyoruz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: zgrw, 10 Şubat 2005 02:11 tarihinde demiş ki: up emulatörlerine bişi sormak için mesaj atmışdım (aynı zamanda ilk topicim di ) herkes bana ramaya inanmak demişti o zamanlar :-) up emülatörleri nedir yeni forum alanımı açıldı :-P[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Offf baya uzun bu ya..
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 forumlar daha yeni açılırken hayırlı olsun mesajıydı :)[signature][hline]Profocio Hosting
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Cermy, 10 Şubat 2005 02:09 tarihinde demiş ki: bonec adamı deli etmeyin :hmm: adımız kıbrısta zaten bonek'e çıktı. bon diyin bone yazın, bonkıraşır diyin bonecrusher yazın... ama bonec ne ya :( yeter imdak yanlış hatırlamıyorsam şu olcaktı ilk mesaj: http://forum.paticik.com/view.php?id=1948&page=6[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 10 Şubat 2005 02:58 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benım ılk mesajım selam dı sanırım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bone ilk mesajın destan gibiymiş :D okumaya üşendim resmen :D bu arada bone sitem ederken bende sitem edem :) nickimin ilk harfini Z yapmayın (yada s) benim nickim z ile başlıyor bende bua acaip kıl oluom :) (bide zıgırv denmesini sevmiom ama bişi demiom fazla , okuyun ama yazmayın :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 senin nicki nasıl okuycaz peki hocam[signature][hline]'' Allah erkeğe Güç Kadına Güzellik Vermiş.Ne varki Her Şeyi Yenen Güç Güzelliğe Yenilmiş.... BenCss ateş ederek yaptığım amblem
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 neden paticik ? idi[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: SoulCube, 10 Şubat 2005 03:02 tarihinde demiş ki: senin nicki nasıl okuycaz peki hocam ya kafana göre okuda zgrw yaz :) benim asıl kıl olduğum nokta yazım şekli :D zati çok mal bi nickim var :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet kısaltma ama [li]ne diye sorma açıklamam[/li] [li]ayrıca topicin amacı sapmasın :)[/li][signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar