Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Arıza bildirimi için aramıştım ama sorun şantiyedekilerin filtreyi çıkarmış olmalarıymış. Online olmak için telefonla konuşmam gerekiyordu. Neyse sorunu görüp çözdükten sonra arıyıp iptal ettireyim dedim arıza bildirimini. Ama kadın nasıl yani beğfendi şu TRnin tüm çapında internet göçtü genel arızamız var siz nasıl internete giriyorsunuz. Girmemeniz lazım olamaz öyle şey falan dedi. Hehehe fareye bile can veren rabbim şu TTnete biraz akıl verseydin ne olurdu. EEE ne zaman düzelir dedim yarım saattir bütün Türkiye Down dedi kadın bende. heheh herhalde geçikmeli bir down daha ulaşmadı diyince karşılıklı güldük. Kapatırken de sizinkininde en kısa sürede down olması dilekleriyle diye şirinlik bile yaptı. Kısacası TTnet ADSLde ve her türlü internette bugün problem olacakmış.Bilginize [Bu mesaj Absolut tarafından 09 Şubat 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ahhhhh yanlış bölüme açmışım internet giderse diye heyecandan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sabah giremedim direk kafa atıyodum bilgisayara sora modeme res fln attım en son gene çalısmadı aradım ttnet i İygünler ben Pınar hede hede Genel bi arıza varmı dedim yok dedi kapadım direk suratına 10 dk sora geldi net ilginç..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Canın sağolsun da... TTNet işte... olur böyle vakalar :) Tüm Türkiye offline, siz nasıl bağlanıyorsunuz :-p[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Evet bazen sayfalar açılmıyor ama öyle büyük bir sorun yok, her zamanki leşliğinde...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Esas komik olan ise benim sabahtan beri internete girmek için birilerini teleofnla aramamdı heheh. mailler için eşimle baya uzun konuştum, kızcağızda şaşırdı hayırdır sen uzun konuşmazsın falan dedi bende özledim dedim. Çakalım ben çakallll.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Absolut, 09 Şubat 2005 11:36 tarihinde demiş ki: Esas komik olan ise benim sabahtan beri internete girmek için birilerini teleofnla aramamdı heheh. mailler için eşimle baya uzun konuştum, kızcağızda şaşırdı hayırdır sen uzun konuşmazsın falan dedi bende özledim dedim. Çakalım ben çakallll. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: placebo, 09 Şubat 2005 12:47 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 09 Şubat 2005 11:36 tarihinde demiş ki: mailler için eşimle baya uzun konuştum, kızcağızda şaşırdı hayırdır sen uzun konuşmazsın falan dedi bende özledim dedim. Çakalım ben çakallll. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 bu arada bağlantı kopup duruyor cidden.. sadece bende mi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 *!tahtaya vurur* Vallaha bende problem olmadı henüz.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sabahtan bağlantı hiç kopmadı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Nukem_Verite, 09 Şubat 2005 12:52 tarihinde demiş ki: eheh yengeye atalım hemen url'i akşam banklarda yat o zmn :) :tup: :lol:[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 sabah bendede vardı problem kullanıcı adı ve parola yanlış diye hata veriyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne şirin :) 4 ten beri online ım daha düşmedim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 inanılmaz bir şekilde sabahtan beri baglantım hiç kesilmedi hatta süper bi şekilde download yaptım türk telekom ters kardeşim[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tabi o mesajı yazdıktan yarım saat sonra baglantım 10 saniyede bir olmak üzere göçmeye başladı telekoma kafalar mı istersiniz artık, ayaklar mı[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: cintonick, 09 Şubat 2005 11:31 tarihinde demiş ki: sabah giremedim direk kafa atıyodum bilgisayara sora modeme res fln attım en son gene çalısmadı aradım ttnet i İygünler ben Pınar hede hede Genel bi arıza varmı dedim yok dedi kapadım direk suratına 10 dk sora geldi net ilginç.. ulan bana niye hep kart sesli bi adam çıkıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe çok güldüm o gecikmeli kesinti olayına seneler önce netten mechwarrior oynarken benzer bişiy gelmişti başıma.56k modemim bağlantı kesilince tık diye ses çıkartıyrdı.netten oynuyorum tık sesi geldi modemden, oyun 1,5 dakika devam etti eheheu.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Absolut, 09 Şubat 2005 11:36 tarihinde demiş ki: Çakalım ben çakallll. Koptum =) Öle bişey benimde başıma gelmişti uoda ilk zamanlar lostlands de kaybolmuştum, superonline'n bağlantı programı uyarı verdi ama oyun devam ediyo all alla dedim 15 dakka sorna yolumu bulmuştumki connection lost =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Abso çakalsa bizde kurtuz hehe[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki: reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: horacegoesskiing, 09 Şubat 2005 19:13 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 09 Şubat 2005 12:52 tarihinde demiş ki: eheh yengeye atalım hemen url'i akşam banklarda yat o zmn :) :tup: :lol: Katılıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar