Grego Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 hakkaten o kadar sevinecek ne var, niye önemli ki bu. cumhurbaşkanı talimat veriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 son yapılan açıklamadan sonra olayı anlayan oldu mu? %70 diyor ya neye tekabül ediyor? sonuçta 1 numara 2 numara diye film yaptırdığım için % olayını anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 1-2 geçiyor olacak benim anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Selam, 2 numara hayatta geçmez, piyasa 1 numaraları da belki; bence. %70 denilen şey bildiğin güneş koruma filmi çünkü :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 yeni numaralandırma sistemi mi olacak o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Selam, Bence numaralandırma sistemi bizim memlekete has bir şeydi. Normalde herkes ışık geçirgenlik değerini kullanıyor. Sadece kitabına uygun isimlendirme yapacağız diyelim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 BiTcH_oFBaT said: yeni numaralandırma sistemi mi olacak o zaman? abi numaralandırma sistemi ne ya :d onların karşılığını bul bence 1 numara dediklerinin ışık geçirgenliği ne 2 nin ne. numaralandırma sanayide numaralandırmışlar heralde asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 öyle de iyice tabirler öyle olmuş abi hahaa önler 1 arkalar 2 olsun diyorsun öyle yapıyorlar :D hatta araba kiralama şirketinde çalışan arkadaşıma sormuştum o dönem yasak mı diye. 1-2 serbest 3 yasak demişti. onlar bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar