Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steam problemi


Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar steame garanti paracard üzerinden bakiye atıp oyun almaya çalıştım, önce boacomp ile denedim o sırada telefon mu çekmedi bişey oldu zaten iptal oldu o. sonra direk visa üzerinden denedim. kart bilgileri herşey doğru yazdım onayladım uyardı verdi kart bilgileriniz bilmemne ile eşleşmedi bankanız reddetti falan dedi eyw dedim yarım saat sonra lan bi bakyım diye bi girdim uygulamaya çekmiş parayı steam. ne gelen cüzdan bakiyesi var ne de oyun.

steam e contact tan mesaj çektim dün gece girdiğiniz 3 rakamlı kod bankanızdakiyle eşleşmemiş ondan reddetmiş bankanız bloke koymuştur dedi. bankayla konuştum steam çekmiş parayı hacıt bizlen alakalı bişey yok dedi.

steam e bu gece yine mail attım dünkü cevabın aynısını yazmış herifler. belli ki automessage gibi bişey. tekrar döşendim maili ama türkçe anlamıyo herifler belli ki yabancı denyolar karşılıyo support maillerini aynı mailin ingilizcesini yazdım cevap bekliyorum şu anda.

bu olay gibi bişey yaşayıpta birader şunu yap şu şekilde çözüyolar diyebileniniz varmı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen bloke koydular. Benzerini Amazon'la yaşamıştım. Adamlar bi miktar bloke koymuştu parama, sonra alışveriş tamamlandığında kur farkından dolayı farklı miktar çekince o bloke kalkmamıştı, sağlam bir miktar bloklu duruyordu. Ne zaman mail atsam "Bizle alakalı değil, zaten on gün içinde otomatik düşer" falan diye mail atmışlarldı. O sırada ben ilgilenememişken 10 günden fazla geçip hala düşmeyince "Bugün içerisinde bloğu kaldırmazsanız chargeback işlemi başlatıyorum bankamdan, bu mailleri de iletiyorum" dedim (haksız yere para bloklandığına dair bildirim, kanıtlanırsa yaptırımı var şirkete) yarım saat içinde kalktı blokaj.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla garanti ile görüştüm garanti geri dönecek veya provizyonda asılı kalan bir para yok diyor. steam ile görüşüyorum parayı biz çekmedik bizde para yok diyor. 20 lira para altı üstü çok bi para değilde kahpeliğe gelemiyorum.

steam 30 gün bekleyin eğer geri dönmezse bankanızla görüşün banka kanıt isterse bu konuşmayı onlar ibraz edin diyor. sanki kaşeli imzalı yazı bankaya jpeg mi ibraz edicem. ya saçma sapan işler resmen.

internetten baktım millet çekmedi falan sanıp 2 3 kere çekmişler 200 300 liraları asılı kalmış işlem itiraz formu falan doldurtmuş banka. bende öyle bişey yapıcam heralde bekliyorum hala.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...