-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 hayır abi buyuk vendorlar uyarılmıs hatta bazıları gecen hafta patchlemisler. https://github.com/kristate/krackinfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 keske request / response zamanlarinida yazsalarmis. gorunuse gore cogu olu taklidi yapmis. insan bi tesekkur eder en azindan : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Dur sunu iyice ogreneyim canimi sikan olursa wifisindan bylocka girip sikayet ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Bu yıl bitmeden epeyi can yakacağa benziyor. WPA2 protokolü dışında diğer tüm authentication protokollerinde de uygulanabiliyormuş. Handshake aşamasındaki bir zaafiyeti kullanarak client'ın normal veri transferine açık hale gelmesini sağlıyormuş. Bir nevi "man in the middle" örneği olarak gösteriliyor. Microsoft açığı Windows için 10 Ekim'de çıkardığı güncelleme ile kapatmış, güncellemeleri ihmal etmeyin sevgili Patiler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 modem yazılımlarının güncellenmesi gerekmiyor mu ya bunu düzeltmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Vasfi said: Holy said: Benim evin de çevresinde bunu yapabilen adam varsa gider ev anahtarımı veririm ne istiyorsa girip alsın, hakkıdır. abi biri sırf eğlencesine bi program yazar internete salar, lamerin teki onu kullanıp şifrelerine çöküverir ben orta okuldayken bi kızı tavlamak için se7en mı ne bi program vardı, exe dosyasını resim gibi gonderip kıza tıklatmıstım, sonrası programdan butonlara basıodum tek tusla cdromunu acıo, printerden cıktı alıo, error/uyarı verdiriyodum tabi o butonlara basarken hissettiğim https://i.ytimg.com/vi/bOzu7S8Bmak/maxresdefault.jpg kız mevzusu serin istek olrsa anlatırım sub seven mı neydi, schoolbus mı vardı hatta? ben de ilkokulda yapmıştım bunu. hackerım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 pleblik hikayelerinizi baska bir konu acsaniz da orda anlatsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 router firmware updatele halloluyor mu bu yoksa router saglam olsa client makineler dandikse yine mi patliyor ilgili client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 cigicigi vardi ya lamerligin dibine vurdugum velet zamanlarda. Bunların trojanını alıp oyun cracklerine gömerdim sonra rapidshare dan oyun forumlarına spamlerdim linkleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 wifi access point gorevi yapan butun cihazlarda guncelleme gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 ben mobile hotspot kullanmıyorum o zaman routerı güncellesem yetiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 tplink router modundaki modemler zaten etkilenmiyor, clientları patchleyin demiş http://forum.tp-link.com/showthread.php?101094-Security-Flaws-Severe-flaws-called-quot-KRACK-quot-are-discovered-in-the-WPA2-protocol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 µh said: modem yazılımlarının güncellenmesi gerekmiyor mu ya bunu düzeltmek için? Hem client hem de router'ların güncellenmesi gerekiyormuş abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 abi yapabilmesi için wifi alanınızda olması lazım elinde aletler kapınızın önünde bekliyecek şifre girmenizi bekliyecek falan yaş iş yani. Hani fbı minibüsle evinin önünde bekler ordan müdahale eder ya onun gibi bir şey. Tırı vırı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar