Promenader Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 a3 o kadar tipsiz de değilmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 kapalı garaj yoksa sakat iş tente hiç girme. bir hafta sürmez ağlatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 "roket adam" said: Arabayı aldığım galeriyi aradım. Abi dedim al bu arabayı bana a3 cabrio bul. Adam abi alma etme ses geliyor su sızdırıyor tente yırtılır sigara basarlar ikinci el değeri çok düşük satması zor zart zurt bin tane şey sıraladı. Ama belamı arıyorum yani bunu hissediyorum. Böyle gimmicky şeylere karşı olan tutkum yüzünden tek kuruş param kalmadı cebimde. yüzyüze konuşak bir ara ya fçaösmdç salak salak şeyleri seviyorum ben de, herksee garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 MX-5'in alternatifi olamaz belki ama Alfa Romeo Spider var benim aklımda 2008 sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Promenader said: a3 o kadar tipsiz de değilmiş zaten Üstü açıkken küvet gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2018 Benim Z3'ü geçen ay sattım ama şöyle bir durum var, araba küçük olduğu için kliması inanılmaz ısıtıyordu. Zaten benzinli araba hemen ısınıyor, üşümekten korkup karar vermeyin. Benim araba 2001 modeldi ve satın aldığımda içeriye hiç su almıyordu. Oto yıkamadaki davar tentesine abanıp yırtınca tamir ettirdim, ondan sonra fitilleri tam tutturamadılar biraz su almaya başladı fakat bunun için de fitilleri yenilemek yeterli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Metal tenteli alın (MX-5 3.seri, Mercedes SLK, Passat CC vb. ) normal tenteyi dert ediyorsanız. Gerçi bu konjonktürde faize atın parayı en kötü, sonra binersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar