Skroce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Gangren, 10 Şubat 2005 23:48 tarihinde demiş ki: http://nedrakning.webb.se/ bu oyunun manyaklik derecesine geldiginin farkindayim acaba hepimiz delirdikmi benimle ayni düsüncede olan varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bune gangren bişi anlamadım 7 saatmı var yani[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ulas amerikada falanmi yasiyorsun?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Windows saatine göre çalışıo :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 site 12 ye ayarlı işte 12 Turkıye saati 1 de acılıcak[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Beyler uye olurken kredi kartı hesabında para olamsı gerekiyomu ilk ay bedava nasıl olcak bilgisi olan[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 diappear hayır elazığda yaşıyom kuzen fransada yaşıyo saolsun alıp yolaldı cd keyi pazarteside paketi yolluyo posta ile :)[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hayir sende 7 saat var diyorsa ya amerikada yasiyorsun yada windows saatin geri cunku windowsunun saatine gore 00:00a kac dakika kaldiysa onu gosteriyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 OK Ben orayı karıştırdım o an oyle yazdım pardon[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ve buyuk gun geldi =p eheh yatiyim ben en iyisi yaramadi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ;)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya şu kredi kartı olayını bilen yokmu arkadaşlar hesapda para olması gerekiyomu uye olurken[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice [Bu mesaj Ulas23 tarafından 11 Şubat 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İlk ay bedava[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Adettendir.... :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: edit: daha 2 saat var ama dimi :-p [Bu mesaj Fegro tarafından 11 Şubat 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kredi kartında para olması değilde, limit olması gerekebilir (eğer para çekme gibi bir durum varsa)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya benimki sanal kart garanti bankasının ben kendim oraya para geciyom gerçi sorun çıkarsa bugün cuma atarız bişiler[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yaw yatsam uyuyamam otursam yarın iş var en iyisi saat bire kadar bekleyip hala açılmassa yatmak :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter Bogachan Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://nedrakning.webb.se/ Bu adres patladı, benim windows saatine göre :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben oyunu yeniden çekicem bendeki US ama EU sitesinden installer ı çekiyorum başlattığımda this download is not authorized by tracker dio yardım lütfen yarın bende başlamak istiyorum cdkey gelcek boş durmasın çatlarım[signature][hline]Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 kaç mb instali çek çek bitmez işin zor ha bu arada yevaud sendeki us olsun eu için yeniden çekmene gerek yok oyunun klasöründe realmlist.wtf dosyasını aç usa adresi yerine eu.logon.worldofwarcraft.com yaz olay tamamdır bendekide usa betasında çekilmişdi [signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice [Bu mesaj Ulas23 tarafından 11 Şubat 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 YEVAUD açman gereken portlar var eğer adsl kullanıyosan ki downloader programında bi link var o linkte hangi portlar olduğu yazıyo ULAS23 eu beta da ismin Azoloji miydi??? [Bu mesaj ineque tarafından 11 Şubat 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulas23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ineque azoloji benim arkadaş beraber oynuyorduk benim nick Anjust dı gerçi nicki yanlış yazmışdım ama :) senin nick neydi[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hahaha saçmaladılar, The Final Beta has started diye bir yazı çıktı ana sayfada :) adamlar bu baskıyı yiyince karıştırdılar tabi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Deja vu :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ineque Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ULAS23 özel mesaj attım konuyu dağıtmamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar