Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayfa cöktümü - EU Versiyonun Açılış Heyecanı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler uye olurken kredi kartı hesabında para olamsı gerekiyomu ilk ay bedava nasıl olcak bilgisi olan[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice
Mesaj tarihi:
diappear hayır elazığda yaşıyom kuzen fransada yaşıyo saolsun alıp yolaldı cd keyi pazarteside paketi yolluyo posta ile :)[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice
Mesaj tarihi:
hayir sende 7 saat var diyorsa ya amerikada yasiyorsun yada windows saatin geri cunku windowsunun saatine gore 00:00a kac dakika kaldiysa onu gosteriyor[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
Ya şu kredi kartı olayını bilen yokmu arkadaşlar hesapda para olması gerekiyomu uye olurken[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice

[Bu mesaj Ulas23 tarafından 11 Şubat 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Adettendir....

:tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:

:tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:

edit: daha 2 saat var ama dimi :-p

[Bu mesaj Fegro tarafından 11 Şubat 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya benimki sanal kart garanti bankasının ben kendim oraya para geciyom gerçi sorun çıkarsa bugün cuma atarız bişiler[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice
Mesaj tarihi:
ben oyunu yeniden çekicem bendeki US ama EU sitesinden installer ı çekiyorum başlattığımda this download is not authorized by tracker dio yardım lütfen yarın bende başlamak istiyorum cdkey gelcek boş durmasın çatlarım[signature][hline]Nothing
Mesaj tarihi:
kaç mb instali çek çek bitmez işin zor ha bu arada yevaud
sendeki us olsun eu için yeniden çekmene gerek yok oyunun klasöründe realmlist.wtf dosyasını aç usa adresi yerine eu.logon.worldofwarcraft.com yaz olay tamamdır bendekide usa betasında çekilmişdi [signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice

[Bu mesaj Ulas23 tarafından 11 Şubat 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
YEVAUD
açman gereken portlar var eğer adsl kullanıyosan ki downloader programında bi link var o linkte hangi portlar olduğu yazıyo

ULAS23
eu beta da ismin Azoloji miydi???

[Bu mesaj ineque tarafından 11 Şubat 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ineque azoloji benim arkadaş beraber oynuyorduk benim nick Anjust dı gerçi nicki yanlış yazmışdım ama :) senin nick neydi[signature][hline]No Victory No Freedom Without Sacrifice
Mesaj tarihi:
hahaha saçmaladılar, The Final Beta has started diye bir yazı çıktı ana sayfada :)

adamlar bu baskıyı yiyince karıştırdılar tabi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
  • Yeni Oluştur...