tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 teşekkürler yardımlarınız için. masaj aletini kaldırdım kenara, pianonun fişini kullanacağım zaman takmaya karar verdim. 8’li philips alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 tiLi said: şu 10’lu S-Link’i alıyım mı almıyım mı şimdi? yoksa mecbur çokluyu çoklamam gerekecek http://www.hepsiburada.com/s-link-swapp-sp10af-usb-3-1a-1-8m-1-5mm2-10lu-akim-kor-gri-2-usb-port-3100ma-5v-priz-p-BSBENCE164249 Gerge yazmış gerçi ama bende diyeyim slink pişmanlıktır linkteki benimkinden birkaç gömlek fazla dursa da tv ünitesi için aldığımız s link çoklu priz en ufak titreme veya harekette elektriği kesiyordu geçen haftasonu ee yeter seni mi çekecem diyerek gittim şunu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 tiLi said: teşekkürler yardımlarınız için. masaj aletini kaldırdım kenara, pianonun fişini kullanacağım zaman takmaya karar verdim. 8’li philips alıyorum pianoyu öyle yaparsan çalışma süren %50 falan azalıyor ya sdfs. mümkün mertebe plug & play durmalı her enstrüman. alet ne güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 bak bu ne guzel anlatmis ne dedigini bilemedim ama.. Ürün Özellikleri * Her 3 hatta bağlı varistör sayesinde tam gerilim koruma sağlanmaktadır. * Parafudur koruma kompanenti ile yüksek gerilimi toprak hattına iletir. * İçerisindeki gürültü filtresi sayesinde şebeke sinyalindeki parazitleri engellemektedir. * Up : 1.8 KV'luk ani gerilim yükselmelerine karşı korumaya geçmektedir. * Açma kapama anahtarı çift kontaklıdır, N ve L fazlarını keserek tam kapama-açma yapar. Teknik Özellikler: * Max 16 A * 250 W AC 50-60 Hz. * Güç : 3500 W * Kablo uzunluğu :1.5 metre * PP Gövde * 3 Hatlı tam enerji koruması (F-T, N-T, F-N) * EMI /RF / Gürültü Filtresi * 10 A Otomatik Sigorta * Özel kablo saklama kanalı * Çocuk koruması .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 goldbären said: tiLi said: teşekkürler yardımlarınız için. masaj aletini kaldırdım kenara, pianonun fişini kullanacağım zaman takmaya karar verdim. 8’li philips alıyorum pianoyu öyle yaparsan çalışma süren %50 falan azalıyor ya sdfs. mümkün mertebe plug & play durmalı her enstrüman. alet ne güzel mi allah kahretsin ben de böyle düşünüyorum. 9lu philips niye yok ya alet clavinova 535 fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 temteknik arkadaşımın şirketi. senelerdir kullanıyorum daha hiç problem yaşamadım, evde de şık duruyor ürünler. normalde bireysel satışı yok ama isteyen olursa fiyat alırım. biraz pahalı sanırım. kaç priz olcak, kaç metre olcak, ethernet, hdmi, usb, led vs. özellikleri isteğe göre yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 o alet prizden sökülmez. ayıptır. bilgisayarı sök daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Selam, Prizleri kanala takılanlardan aldım. Legrand için Karaköy'e gitmem gerekecekti ki görünür bir yerde olmadığı için umursamadım. Duvara asılı TV'nin önünde Ikea'dan alınma 3 kapaklı bir dolap var. Priz grubunu onun arkasına monte ettim. Yerde kablo falan gözükmüyor. Duvara da monte etmem gerekmedi. Tipsiz TTnet modemi de dolabın arkasına itiverdim :P Her ihtimale karşı yine de TV'nin orada duman dedektörü mevcut :) Ayrıca hazır kablolu priz gruplarında 0,75-1,50mm² arası kablo kullanılıyor genelde. Alırken mutlaka kablolarına bakın. https://i.hizliresim.com/1GdLrj.jpg Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar