Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magmadar ( molten core boss ) öldürüldü.

odium

Öne çıkan mesajlar

ohaha mauhauahuhauh uhuah asuhsauhsau uahsuadhusahdauıshd aahsgdjhasdg ajhgdjahgdagdjahdahdıajdı

mauhuah ınanmıyorum ya ben hayatımda bu kadar gulmedım kardesım ne kadar super bı guıldmıs bu ya
hala şoktayım mauauhauh ahuahuah

sıteye boss ss lerıne bakmak ıcın gırdım, gozum elemanların forumlarındakı bı baslıga takıldı hala guluyorum offf

Whattahoof!!

threadın basında "nası ya ehe ıyıymıs" dıyıp okumaya basladım. her sayfa yerlere yattım elemanların msjlarla resımlerle. asıl bomba sonda geldı KATE WOW OYNUYOMUS elemanlar buldu bunu oyunda mauhauhuahauh her mesajı tektek okuyun mutlaka hepsı ayrı super

bende ıstıyorum kardesım patıcıkte boyle baslıklar bırının gelıp forum kuralı vs demeden eglenecegımız geyıkler

neyse sakınlestım sımdı
Sosyal ağlarda paylaş

Gloves ı gördüm gözler doldu benim.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu.

Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu...

Brujah Ethem, 9. kuşak
Sosyal ağlarda paylaş

Buyuyunce Dragonstalker armorum olacak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
evet, Kate'de undead rogue oynatıyormuş blackhand serverında. Nicki Ookateoo. en başta harbi inanamadım hehe

topic baya enteresan :) herkes okusun bence[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Şubat 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

onixyayı kesin alırız ben hordelere güveniyorum elin çekik korelisi yaparsa türkler kesin yapar bi kere bizde malkoç oğlundan gelme yürek var onun kanını taşıyoruz ama onlardada samurayının genleri var neyse hordeler kesin alır allience al.... ne koyarsanız[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter
Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey)
WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit)
hayat kısa doya doya yaşa
Hordish manner
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...