odium Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Kil'jaeden serverında conquest diye bi guild öldürmüş. Lucifron dan sonra molten core da öldürülen 2. boss oldu bu ve bunu öldürdükten sonra yeni bi bölüm açılıyormuş molten core da. İşte loot ; http://www.conquest-guild.com/[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yazik olmus ii cocuktu kendisi topragi bol olsun[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 *!Ağzının suyu akar*[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bu clan baya saglam onixia yi da bunlar %22 e indirdi.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla conquest'e gg diyorum başka diyecek birşey bulamıyorum... ha evet buldum: güle güle kullanın :)[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 valla helal olsun adamlara biz denedik , motor olduk büyük başari , ama loot şaka gibi itemlar rezillik ötesi nedir o öyle o emeğe o itemlar , yuh blizzard'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bir de bu guild kil'jaeden'da değil ki, killrogg'da[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ahahah bu ne ahaha onyxia yusuf yusuf etmiş burda http://www.conquest.teamgbu.com/ony25.jpg[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ohaha mauhauahuhauh uhuah asuhsauhsau uahsuadhusahdauıshd aahsgdjhasdg ajhgdjahgdagdjahdahdıajdı mauhuah ınanmıyorum ya ben hayatımda bu kadar gulmedım kardesım ne kadar super bı guıldmıs bu ya hala şoktayım mauauhauh ahuahuah sıteye boss ss lerıne bakmak ıcın gırdım, gozum elemanların forumlarındakı bı baslıga takıldı hala guluyorum offf Whattahoof!! threadın basında "nası ya ehe ıyıymıs" dıyıp okumaya basladım. her sayfa yerlere yattım elemanların msjlarla resımlerle. asıl bomba sonda geldı KATE WOW OYNUYOMUS elemanlar buldu bunu oyunda mauhauhuahauh her mesajı tektek okuyun mutlaka hepsı ayrı super bende ıstıyorum kardesım patıcıkte boyle baslıklar bırının gelıp forum kuralı vs demeden eglenecegımız geyıkler neyse sakınlestım sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ahahah forumda turkish nickli eleman ahah bomba[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Çok güzel loot bırakmış gitmeden vallahi =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 oynayasım geldi feci şekilde[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 aslinda lootlari pek begenmemisler guild forumunda yazdigina gore ama set tamamlanirsa karizma bi sey olur heralde[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Gloves ı gördüm gözler doldu benim.[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Yuh bea ne oyuncular varmış helal valla bakalım EU da Onyxiaya kafa tutabilen çıkıcakmı Ayrıca o dragon stalker armor full ne veriyor acaba merak ettim gerçi full yaptınmı hunter canavar olur [signature][hline]Hordish Manner [Bu mesaj Delyyyy tarafından 27 Ocak 2005 17:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bunlar yakında onyxia yıda alır bu gidisle. zaten buda lvl 500 oda nie onyxia yı o kadar kastırmıslar annamadım. canı çok kıymetli hayvanın her %25 azalmada baska bi numara çekiyo :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 biz alcaz onyxia'yı merak etmeyin hele bi acılsın serverlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Buyuyunce Dragonstalker armorum olacak[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Onyxia'yı ilk alan guilde ödül verelim :P[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim istediğim mage seti bu bossdan düşüyo :( Abi 8 parça zaten set şöyle bi 100-200 kere keseriz dimi guildce. Sonra bide diğer mageler için falan keseriz hı nasıl olur ? :-P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 blizzard dan para almıştır o.. kaç kişi başlamıştır oyuna bu açıklamadan sora :D[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet, Kate'de undead rogue oynatıyormuş blackhand serverında. Nicki Ookateoo. en başta harbi inanamadım hehe topic baya enteresan :) herkes okusun bence[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 Şubat 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yan cizmis ama[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_turkey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 onixyayı kesin alırız ben hordelere güveniyorum elin çekik korelisi yaparsa türkler kesin yapar bi kere bizde malkoç oğlundan gelme yürek var onun kanını taşıyoruz ama onlardada samurayının genleri var neyse hordeler kesin alır allience al.... ne koyarsanız[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey) WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit) hayat kısa doya doya yaşa Hordish manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 a katei okiyim bnde geçen sefer okicaktım kaynamıştı fırsat çıktı ehe edik:sansürlüymüş bu yahu =P [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 11 Şubat 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar