Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 selamlar lenovo z510 model bi laptopum var,3 yıllık falan, i7 4702MQ 2.20GHZ CPU 8gb Ram GeForce GT740M ekran kartı var bu sw battlefrontu veya ne bileyim yeni piyasaya çıkacak oyunları daha doğrusu ŞU linkteki PC için çıkan oyunları oynayabilir miyim sizce ? çok mu kötü ekran kalitesinde oynamam lazım ? kasar mı vs gibi sorularım var bi yardım ediverin ya teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 battlefield 1 in optimizasyonu çok iyi belki oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 pubgyi açıp laptopın üzerinde çay demleyebilirsin oyun dünyasını habertürkten mi takip ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 buradan takip etmeye çalışmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 dusukte oynatir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 e adamlar haber yapmış ne çıkacak diye onu görünce aklıma geldi buraya bi sorim dedim ne kaldırır ne kaldırmaz diye düşükte de zevksiz mi olur ya acaba ? kasma olur mu peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 aşırı kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 laptop alacagim diye de sormuyorsun ki simdi ama laptopun var oyunlar var bul korsanini dene, oynatirsa orijinalini al ? -ayni laptop bende de vardi 1-2 sene onceye kadar, oynatiyordu oyunlari iyi kalitede, simdi de dusuk oynatir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 abi laptop mu alsam diye de düşündüm de yoğun dönem başlıcak bizim çok fazla abanma şansım da olmayacak oyunalra ondan belki yaza doğru alırım da korsan orjinal mantıklı aslında deneyip alabilirim orjinali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 youtube'a laptop'un modelini ve oyunu yazarak gameplay vidyosu bulabilirsin büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 aci cekersin degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 pubg oynatmaz, bf2 de oynatmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 net hiçbirinden keyif almazsın, 1280x720'de lowda falan 40 fps almaya çalışırsın büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 MSI i7-4710HQ 2.50GHz 8 GB RAM ve GTX 850M ile PUBG indirip 1440'ta oynadım ben. Ama keyif alamadığım için geri verdim Steam'den, tek başımaydım, grup yok vs. Shadow of War'u alıp denicem bakalım o nasıl olacak. Wow oynuyorum mesela, view distance, environment ve ground clutter 3 seviyesinde, bir sorun yaşamıyorum, kasmıyor da. Belki çok iyi bilgisayarlar için düşüktür ama oynatıyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 abi tek lol oynuyorum onda da grafik falan yok zaten,yüksekte 60 fps alıyorum sanki bana da çok oynatmaz gibi geldi ama işlemcim iyi ya ekran kartı bok gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 söylediğin laptoptan daha iyisini 1 yıl önce burdan satmıştım. söylediğin oyunları zor oynarsın hele pubg imkansız. yeri gelmişken Dell 7567 sipariş ettim cuma günü salon masasının üstünde küçük bir habitat oluşturcam, geceleri oyun oynarım az. 2. çocuktan sonra hanım PC yi kaldırtmıştı evden mecbur laptop aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 abi pubg değil de starwars la assasins ilgimi çekti ya kurtarmaz mı diyosunuz ? o zaman yaza doğru ben bi laptop çakam idarelik şimdi denerim gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Denemen şart. Olmadı denemek için bi korsan yükle olursa oyunu alırsın olmazsa hem oyunu hem laptopu alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar