Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tartışmalar doğrultusunda (Buradaki) aşağıdaki serverları seçmiş bulunmaktayız. Hiçbirşekilde bu server'lara girmek gibi bir zorunluluğunuz yok ama hep birlikte olursak oyun daha keyifli olacaktır. Önce İngilizce sekmesine geçiyoruz (eğer değilsek). Buradaki server listesinden; PVP Alttan 4. PvP server. Normal Alttan 4. Normal server. Server sıralaması ada göre olmalıdır. Zaten ilk açtığınızda herhangi bir değişiklik yapmazsanız bu şekilde olacaktır. Sayarken sadece pvp yada sadece normal server'ları sayacaksınız. Allttan 4. server değil yani, alttan 4. pvp yada normal server. Eğer emin olamıyorsanız biraz sabredin, elbet birisi server ismini buraya yazacaktır. Bu başlığı soru sormak isteyen olur diye kitlemiyorum. Gereksiz mesaj atanların kulağı itinayle çekilecektir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 10 Şubat 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim aklımda ingilizce ya da herhangi bir dil seçiminin de sunucu sıralamasını etkilediini kalmış. Yanlış mıyım? Alttan 4. ingilizce pvp sunucusu olması gerek deil mi?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almira Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ya hakkaten kusura bakmayın ben iki beta da da oynadım ama hep normal serverlarda oynadım pvp serverı ile normal arasındaki farkı yazma sansınız varmı bulamadım hiçbiryerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bence çok aşırı acele ediyoruz server seçimi için. Belki alttan 4. cü server çok salak isimli bomboş bi server olucak? Serverlar açıldığı anda forumlar da açılır, bütün server listesi elimizde olur. WoW forumlarında kimlerin nerede oynadığı belli olur ve 2 dk içinde serverı seçersiniz. Yapıcağınız tek şey hordish manner, nightfall gibi guild liderleri bu gece online olucak server listesi geldiği zaman 2 dk da duruma bakıp serverı seçip buraya yazıcaklar serverı. 2 dk bekleyebilir sanırım herkes.. :) Tek yapıcağınız ne aşırı dolu ne aşırı boş olan, 2k finlinin oynamadığı güzel isimli bi server bulmak ..[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Uyar serverlar farketmez ps: Kargo oyunu getirdi bu arada heya :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Almira, 10 Şubat 2005 17:17 tarihinde demiş ki: Ya hakkaten kusura bakmayın ben iki beta da da oynadım ama hep normal serverlarda oynadım pvp serverı ile normal arasındaki farkı yazma sansınız varmı bulamadım hiçbiryerde :) http://forum.paticik.com/view.php?id=114321 Edit: Nerden almıştın cico? [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 10 Şubat 2005 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Alpage ( Fransız )[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almira Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 odiuma katılıyorum[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Server listesi bugun açıklanacakmı Birde odium öyle olunca millet önceden giriyo ayrılık kopukluk oluyo sonrada gelemem birdaha diyip herkes biryere dağılıyor[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 2 ana servermız olur biri PvP biri Normal. Çoğunluk bu ikisinde olur. İsteyen diğerlkerine denemek için gider ama ağılırk bu 2 serverda olur ve bu serverları da alttan 4 bence mantıklı ama genede tam açılsın serverlar adları belli olsun yani "GayS Playing WoW" falan olursa ben girmem alttan 4e :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Server listesi açıklanmazsa ne olacak? "Kusura bakmayın kaos oldu neyse artık herkes ayrı serverda oynar" durumu olur.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Nıye servrer secıyonuzkı? onu anlamadım ben her kez ıstedıgı servera gırebılır yanı turkler orda dıye oraya gırmek sacma olur adam kensı arkadas ortamı nere gırerse oraya gırer[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Qui dediğimi anlamadın sanırım. Server listesinin önceden açıklanmasını beklemeyeceksiniz. Serverlar açıldığı anda server isimlerine ve forumlara bakıp bi servera karar vericeksiniz. Bu serverın ismi "gaylord" olursa veya millet "burası unofficial 13-18 yaş arası isveçliler serverı olsun" diye bi akım başlatmışsa yarın sabah değiştirmek için çok geç olucak. Eğer alttan 4. server hakkında açılıştan 2-3 dk içinde olumsuz bi haber çıkmazsa veya ismi çok abuk bişey değilse herkes ona girer. Ama bu şekilde her ne olursa olsun server bu deyip takılı kalmamak lazım.[signature][hline]http://www.thottbot.com/?profile=Odium.Arthas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Kımse zorla giriceksin demiyor merak etme[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bildiğim kadarıyla serverin ilk açıldıgı an oyuna giricek kişi sayısı cok fazla degil , o yuzden de dağılma olcagını pek sanmıyorum 5 dakikada hangi serverde oynancagı 2-3 kişi tarafından tespit edilir oteki giriceklere ve bizlere haber verilir burdan o kadar basit..[signature][hline]Retail'ede bekleriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 no problem man[signature][hline]Arloth Gregorn Orc/Warlock "You shall burn in flames"... dL|Chavez/Damne[dL]egion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Liebe, 10 Şubat 2005 19:17 tarihinde demiş ki: bildiğim kadarıyla serverin ilk açıldıgı an oyuna giricek kişi sayısı cok fazla degil , o yuzden de dağılma olcagını pek sanmıyorum 5 dakikada hangi serverde oynancagı 2-3 kişi tarafından tespit edilir oteki giriceklere ve bizlere haber verilir burdan o kadar basit.. yep boyle olmalı[signature][hline]Da Site Da Blog ??? - BoneSoul - Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Belirlenmiş olandan sapmayalım. Çok fazla bağlantı sorunu yaşayacağımızı zannetmem.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yav qui, server açıldıktan 2 saat sonra karar verilsin noolacak. Yani 2 saatte başka serverda kasan da, eğer hepberaber oynamak istiyorsa gelir 2 saat burda kasar... Ben high pop server istiyorum. US de de gördük.. Boş serverda oynamanın hiçbir zevki yok.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet bende high pop iseterim sıra beklemeyede razıyım(tabi önceden böyle deniyo ama sonra deliriyo insan yarım saat sıra bekleyince.allahtan sadece low levellarda sıra oluyodu biraz level atlayınca geciyoduu öyle olur insallah). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 1 haftada falan bitiyor sıra bekleme olayı herkes farklı yerlerde olacağı için.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Herkes şimdi bu serverları belledi sürekli bu foruma ve guild forumuna bakmıyan birileri girer dağınıklık olur 24 saatten az kalmış değişirse iyice karmaşa olur bence[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 High pop = karizma isim işte =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Bence de low pop olmasın generalden elite quest için adam aradığımızda bulamıcaksak alcağımız zevkin ne anlamı kalır.Gene alttan 4. pvp olsun ama 12 saatte pop en azından medium olmıyacaksa deiştirelim nolcak ki olcaksak max kac lvl olabilirz ki 10 mu 11 mi?[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar