JosephFreeRight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Benim 1.5ghz p4 256 mb rdram geforce3 ti200 bir sistemim var..Ram i artırmayı dusunuyorum.256 inin uzerine 512 ekleyip 768 yapabilirmiyim bir uyumsuzluk cıkarmı.yoksa 256 daha ekleyip 512 mi yapabilirim.ayrıca bu islemci ve bu grafik kartıyla hem iyi bir fps alıp hem de en yuksek hangı ayarlarla oynarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 walla 768 çalışmaz ama çok da kötü olmaz tahminimce 600-650 arası bi performans alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Çakışma sorunu aldığın RAM'in fazlalığı ile olmaz. Oyun için en önemli olan RAM, erkan kartı ve bağlantı hızıdır. Şu anki ayarlarınla, bence herşey kapalı (minimum) oynaman gerekir[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 En iyi fps yi tabiki en düşük ayarlarla alırsın. Diğerleri idare eder de, o 256 ile sürünürsün, en az 512 olmalı, tercihen 1 gb. Hayır, marka ve daha önemlisi CL aynıysa uyumsuzluk yaşamazsın.r[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaslar cevaplarınız ıcın tesekker ederim.Yener 600-650 derken ne demek ıstedıgını anlamadım?Penth CL deken ne demek istedim ram in hızı mı? Anakarta takılan butun ramlerin aynı marka mi olmasi lazim?768 yapılabiliyor mu ram? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 256 raminin 266 mhz olduğunu tahmin ediyorum,(400 mhz değildir heralde) Eğer 266 veya 400 den düşük ise 2 farklı ram in en düşük mhz de çalışacağını söyliyeyim. 256 ram im yawaş diye gidip yawaş 512 almayacağına göre, ya geçici bi 256 daha al aynı hızda yada 256 yi sat 512 al.Ki 512 cidden şart+1 gb olsa baya rahatlarsın. bendede 512@400 var ve 266mhz 256 ram i çantamda taşıyorum(bigün satıp 512 alıcam inşallah :P)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Valla tam emin degılım ama 800mhz diye hatırlıyorum Rambus. nasıl ogrenebilirim kac mhz oldugunu?En dusuk 400 mhz dir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ayrica piyasa da hala rdram bulabilecegin bir yer bulabilir misin bilmiyorum. gerci rdlar ddr lara gore daha hizli ama seni kurtarmaz sanirim. aslinda seninkine yakin bir sistemim. tek basina quest yaparken cok sorun olmuyor ama. cevrendeki oyuncu sayisinin arttigi yerlerde can cekisiyor bilgisayar.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 paticikte uzun süre epey ram tartışması oldu. kimi 512mb hayatta yetmez derken, kimi yeter dedi. ama kesin bir şey var ki, 512'nin altında performansınız çok kötü olur. çoook kötü olur. her neyse, bende 512mb 333 mHz DDR ram vardı. bugün gittim 512mb 400 mHz DDR ram aldım. şimdi ikisi de 333 mHz'de çalışıyorlar. yani 400 olanı 333 olarak çalışıyor. 333 olarak çalışacağını bilmeme rağmen 400 almamın sebebi arada çok az bir fiyat farkı olmasıydı. ilerde lazım olur belki. windows'ta bile epey bir performans farkı sezdim. oyunda ne kadar olur merak ediyorum. bir iki gün içinde oyun elime geçince yazarım artık. not: eğer ram'in noname'se alacağın ikinci ram'i dikkatli seç. kaç byte olduğu ya da hızı bir sorun çıkartmaz ama markalar çakışabiliyor. özellikle 2 noname takmaktan kaçın. hiç bir sorun yaşamayabilirsin ama yaşaman da olası. uyumluluk konusunu sor mutlaka alacağın yere.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JosephFreeRight Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 evet Sunshine min ayarlarda solo rahat yapılıyor ama dedıgın gıbı playerları gorunce cakılıp kalıyorum eger 768 yapabilirsem iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 512 oynanıyor yani ama kalabalık serverda bi IF ye iniş var, 1-2 dakka falan sürebiliyo :) Zaten xp çalmış 200-250 ram ![signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmmm bendeki sistemde p4 1.5 768 266 hızlı ram ati radeon 9550 256 mb ekran kartı var bunda nasıl çalışır yav bi akıl verseniz[signature][hline] Who are those little girl's in pain Just trapped in a castle of dark side of moon Twelve of them shining bright in vain Like flowers that blossom just once in year They're dancing in the shadow like whispers of love Just dreaming of place where they are free as dove They never been allowed to love in this cursed cage It's only the fairy tale they believe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İşlemci canını sıkacaktır.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Celeron 1.7 vardı p4 2.0 var şu an. 20 fps alırken 25 alıyorum (ekran kartım 32mb gf2 lol) İşlemci çokta büyük bi etmen değil bence şu aşamada. p3 le oynayan insaların birçok yazısını okumuştum. [signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 11 Şubat 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar