Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Rengi falan fark etmez. Temiz olsun ekranı değişmemiş olsun bi haber edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Iphone 6s var, hic bir seyi degismedi. 16 cigolit space grey. Kozmetik olarak iyi yalniz sol alt tarafta kucuk bir siyrik var. Kutusu falan her seyi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 deadwoll said: Iphone 6s var, hic bir seyi degismedi. 16 cigolit space grey. Kozmetik olarak iyi yalniz sol alt tarafta kucuk bir siyrik var. Kutusu falan her seyi tamam. Fiyat nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Piyasasını tam bilmiyorum, satıp s8 almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 64 gb 6 plus var arkası ve sağ alt köşesi az vuruk ama değişeni edeni yok. ekranı sağlam çiziksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Up fiyat belirtirseniz ona göre düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 haydin tanıdıktan alayım yabancıdan almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Eğer acil değilse Aralık gibi benim 64gb iphone 6'yı satmayı planlıyorum. Gayet de uygun bi fiyattan vericem. Bataryasını değiştirdim apple store'dan bikaç ay önce. Onun dışında değişen bi kısmı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Acil biraz, Aralık geç olur sağol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Bende iphone se var 16 cigolayt ve 7 ay daha garantili. 1250 verene seyedicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 SE de düşünülebilir aslında ya. Temiz mi cihaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Temiz, bi çiziği bişeysi yok. Kırılmaz cam zımbırtısı takılı kullanıyorum zaten. İlgililer özel'den şeyedebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Darqainu said: Bende iphone se var 16 cigolayt ve 7 ay daha garantili. 1250 verene seyedicem. 64 cigolayt sıfırını daha geçen hafta 1200 teleye aldım arabistan'dan. bu telefonun tr fiyatı aşırı yüksek kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 satanın amk almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 adfgahadfd haksiz gurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Rasmon said: Rengi falan fark etmez. Temiz olsun ekranı değişmemiş olsun bi haber edin. SATİYİM Mİ SANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 aldım telefon be dırıdvanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Yaaa demesene öyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar