DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Merhaba, Elimde az kullanılmış 2 tane mod var Smok Xcube Ultra ve alien kit Resimleri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz, Xcube tahmini 1 hafta Alien 1 ay kadar kullanıldı. Ürünler Almanyadan alındı XCube ultaranın kutusu malesef yok üstündeki baby dahil değil. Alien Kit'in kutusu mevcut yedek coilleri yok. 2 Tanede VTC5 pil var Fiyat konusunda fikrim yok makul her teklife açığım, Saat 7'den sonra kadıköyde elden teslim edebilirim. https://imgur.com/a/GGisu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 bunlarin isimleri niye bu kadar cool oluyor ya, fuzyon makinesi gibi isimler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Ben sigara bırakmak için 1 tane düşünüyorum ama fiyatları hakkında hiçbir fikrim yok 2. el. Bişi söyle uygunsa alacam alien güzel görünüyor tip olarak :D hangisi daha iyi btw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 yanlış hatırlamıyorsam ikisininde chipi aynı ikisininde kronik soyulma problemi var.(kılıf, kaplama filan yapıyolar bu yüzden) Xcube sadece mod onu alırsan atomizer alman gerekir. Alien kit. üstünde atomizer'ı var coilhead + likit alıp kullanmaya başlayacaksın. Alien kit + vtc5 pillerle birlikte pati fiyatı 150 olur heralde. Xcube pilsiz pati fiyatı 120TL coilhead n11'de bulunuyor artık (ne kadar güvenli bilmiyorum) https://urun.n11.com/diger/smok-alien-smok-al85-smok-tfv8-baby-beast-coil-5li-paket-P188789160 ek olarak 1 tanede eleaf pico 22 ve samsung 25R pil var o da 80 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Abi coil falan anlamıyorum alınca hemen içmeye başlayabileceğim hangisi ise onu söyle elime geçince araştırırım fiyatlar iyi duruyor kargo işi girecek işin içine biraz daha kısabilirsen çogzel olabilir ehhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Hatta bir arkadaşım da arıyordu lan öğle arası arıyayım alıyorsa ikisini alırız toplu alımlara extra indirim yapıyorsan skdjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 abi siyah olandaki atomizeri yollayabilirim onu alıp direk kullanabilirsin, ama yedek coil alman gerekir. Şehir neresi bir de kargoyu ben karşılarım duruma göre. kargoyu ben öderim toplu alım indirimiz o olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Şehir Ankara elemana ulaşamadım sen alien olanı bana rezerve et çalışır durumda olacak şekilde çok büyük bir ihtimal alacağım ben onu. Elemana ulaşınca diğeri için net birşey söyleyebilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 tüh kaçırdım alien'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Xcube (120tl baby beast ile 150tl) ve pico 22 + pil (80tl) duruyor. Alien ve piller satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Orti şu pme cevap ver xcubeüde alacak arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 xcube de gitti pico kaldı yanında 25r pil ile https://imgur.com/a/kvF61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar