Konn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Arkadaşlar, Outland-EU'da 90k goldu Jaedenar-Auchindoun-Dunemaul da bulunan bir karakterime aktarmak için bana bu üç realm'den birinde 90k verebilecek birini arıyorum. Karşılığında dediğim gibi Outland-EU Alliance tarafında 100k gold vericem. Çıkarsa böyle baba yiğit çok efso olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 g2g de Auchindoun da 100k gold $7,7. Yani senin bu işin olması baya zor, adamın öbür serverda goldu olup senin goldun olan serverda golda ihtiyacı olacak filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Abi o parayi 7-8 saat ot farmiyla ya da leather farmiyla kasabilirsin. Blood of sargeras omuzluk enchanti var wardensta onla da ot apir satarsin. Cok bi para diil su an gold ele ayaga dustu zaten. Not. Ben tw hordedan bahsediorum. Low pop realmlerde 5-6 saat bile yeter artar hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Kasmana gerek yok. Git o fiyatlarda bir tane lvl 1 battle pet al. sonra hangi serverda istiyorsan sat. maksimum bir kaç güne satarsın. hemde forumlarda şuna nasıl para aktarayım, takas yapayım diye adam bulmaya uğraşmamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Adam belki tokata çıktı. Niye baltalıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Arkadaşların önerdiği şekilde yapmadım. Token ile yaptım. Şimdi kalan gold ile lüzumsuz bir mount alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar