Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çabuk Kuruyemiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tuğba fazla çıtır cıktı fiyatlar uçuk abi(yine malatya pazarına göre fln. iyi tabi)

Malesef yok yoresel satan bir yer.Aslında var , denedim bir kaç yer ama cok pahalı satıyorlar. Bir ondan,bir bundan veya marketten alıp duruyorum.

Online,güvenilir bir yer bulsam bir daha arkama bakmasam diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
makroda tuzlu badem satiliyo hayatimda yedigim en iyi ikinci kuruyemis olabilir.

birincisi de eskiden dogubank in onunde cifte kavrulmus findik satan bi amca vardi. 15 sene olmustur adami gormeyeli sdfg. mukemmel yapiyodu adam.
Mesaj tarihi:
evden çıkınca quest verirlerdi bana,

dönerken
'kurtuluştan kabak çekirdeği, namlıdan erzincan tulum, tanınmış helvacıdan (erdal gömleğin yanı) cevizli al gel.'
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Bana şöyle düzgün bir kuruyemişçi bulun. Fiyatta geçirmeyen, bayat ürün satmayan online satış yapan bir yer lazım.
su 3 istediginin en fazla ikisine ulasabilirsin. 3nüde saglayabilen bir yer cikmaz. Online sartini cikarirsan illa cevrende bir yer vardir orada taze ve ucuza bulursun.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

dönerken
'kurtuluştan kabak çekirdeği, namlıdan erzincan tulum, tanınmış helvacıdan (erdal gömleğin yanı) cevizli al gel.'

kışsa bir de karakedi'den boza.
Mesaj tarihi:
ginaly said:

dönerken

bizim evin etrafını tavaf ettiriyolarmış sana
Mesaj tarihi:
online da satıyorlarmış

bozüyük'teki avm'de de mağazaları var galiba

peyman, bahçeden, dorleo falan adamların zaten, en kalitelilerini kendileri satar

bi de vakumluyolar çok güzel, tazeliğini baya koruyor.
  • Yeni Oluştur...