Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Bana şöyle düzgün bir kuruyemişçi bulun. Fiyatta geçirmeyen, bayat ürün satmayan online satış yapan bir yer lazım. Ben senelerdir bulamadım , varsa bildiginiz sevinirim thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 online var mı bilmiyorum da kurtuluş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ^ eskişehir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yemiş=incir kuru=kuru kuruyemiş=fındık fıstık çekirdek dıfak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 http://www.tugbacarsipazar.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Bir aldıgım yerin bir daha aldıgımda ne tadı tutuyor ne fiyatı. Borsa bu kadar inip cıkmıyor yemin ediyorum. tuğba nasıl çıtır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 tuğba en iyilerindendir ya eğer böyle mahallenin güvenilir kuruyemişçisi tarzı bi mekan yoksa yakınlarda tuğba gayet tercih edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 abi yoresel esnaf bulup bolge bolge alacaksin sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Tuğba fazla çıtır cıktı fiyatlar uçuk abi(yine malatya pazarına göre fln. iyi tabi) Malesef yok yoresel satan bir yer.Aslında var , denedim bir kaç yer ama cok pahalı satıyorlar. Bir ondan,bir bundan veya marketten alıp duruyorum. Online,güvenilir bir yer bulsam bir daha arkama bakmasam diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 makroda tuzlu badem satiliyo hayatimda yedigim en iyi ikinci kuruyemis olabilir. birincisi de eskiden dogubank in onunde cifte kavrulmus findik satan bi amca vardi. 15 sene olmustur adami gormeyeli sdfg. mukemmel yapiyodu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Bağdat caddesinde Koz var, baya güzel öneririm, online ı yok ama sanırım... http://www.kozistanbul.com/tr/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 xaty said: online var mı bilmiyorum da kurtuluş eskişehirde kurtuluş dışında biryerden alan yok sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 evden çıkınca quest verirlerdi bana, dönerken 'kurtuluştan kabak çekirdeği, namlıdan erzincan tulum, tanınmış helvacıdan (erdal gömleğin yanı) cevizli al gel.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 abi yasadigin sehire gore kesin vardir kuruyemis toptancisi..onlara bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 n11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Masticore said: Bana şöyle düzgün bir kuruyemişçi bulun. Fiyatta geçirmeyen, bayat ürün satmayan online satış yapan bir yer lazım. su 3 istediginin en fazla ikisine ulasabilirsin. 3nüde saglayabilen bir yer cikmaz. Online sartini cikarirsan illa cevrende bir yer vardir orada taze ve ucuza bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ginaly said: evden çıkınca quest verirlerdi bana, dönerken 'kurtuluştan kabak çekirdeği, namlıdan erzincan tulum, tanınmış helvacıdan (erdal gömleğin yanı) cevizli al gel.' kışsa bir de karakedi'den boza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 oo eskisehir 4 lemesi..seytan diyor haftasonu git termale.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 oo termaldede 3'leme; sabah 5'te inci börek (reşadiye cami karşısı), ardından has hamam termal, çıkınca da onur işkembe. öeeef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Canım Altan Manisalı'dan helva çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 editor thread olmamasi sevindirdi dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ginaly said: evden çıkınca quest verirlerdi bana, dönerken 'kurtuluştan kabak çekirdeği, namlıdan erzincan tulum, tanınmış helvacıdan (erdal gömleğin yanı) cevizli al gel.' bizim evin etrafını tavaf ettiriyolarmış sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Kurtuluş harici yalan,adamlar 20 sene önce neyse yine aynı kafada, yol tepip hususi kurtuluşdan alır eskişehirliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 online da satıyorlarmış bozüyük'teki avm'de de mağazaları var galiba peyman, bahçeden, dorleo falan adamların zaten, en kalitelilerini kendileri satar bi de vakumluyolar çok güzel, tazeliğini baya koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Bu mu websitesi ? https://www.kurtuluskuruyemis.com.tr met helvası nedir , ismi cok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar