WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 2-3 kere falan kullandım , 80TL uygun gibi heralde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 1 ay once sataydin havada kapardim. Kanser oldum mac klavyesiyle oyun oynamaya calisirken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 xbox 360 mı one mı kablolu mu kablosuz mu nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bi fotoğraf link bi şey koy bi detay ver, Xbox controllerdı da dongle mı aldın, kablo mu aldın, Xbox görünümlü çakma PC gamepad mi nedir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bu konular neden hep geç açılıyor. Ben de dün F710 aldım şimdi kargo bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Peki o paraya xbone1 kontrolorü almak varken neden locitek? İlkini xbone aldım memnun kaldım ondan soruyorum. İkincisini de alacağım, logitech tercih etmek için bi sebep var mı? Wireless dongleını da aldığımdan bu 360 olana sulanmıyorum, yoksa güzel fiyat (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 bu xbox one kolu nası şarj ediyoz, black friday yaklaşıyo alınabilir fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Şarzlısı da mı var bu meretin? Benimkinde kalem pil var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 kalem pil yeter ya şarjlı pil almaya gerek yok dongle ı nereden alıyoruz? bi ara 200tl ye satıyordu hayvanatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 http://www.nanokatalog.com/Microsoft-Xbox-Wireless-Adapter-for-Windows-Game-Console-Accessory-X-BOX-Xbox-One,PR-735572.html Stoklarında olmayabiliyor, benim sipariş bayram öncesine denk gelince 2 hafta bekletti. Ama en ucuzu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 kalem pilli kablosuz pc için sonradan devşirme değil. sıfır sayılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 axedice said: Peki o paraya xbone1 kontrolorü almak varken neden locitek? İlkini xbone aldım memnun kaldım ondan soruyorum. İkincisini de alacağım, logitech tercih etmek için bi sebep var mı? Wireless dongleını da aldığımdan bu 360 olana sulanmıyorum, yoksa güzel fiyat (tu) Az önce kargo geldi şuan test ediyorum beklediğimden daha sağlam cihaz. Eller hayvan kadar tam oturdu eğer ellerin minikse uzak dur büyük alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar