Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Valeron said: abi harbi polis çağırınca gelip uyarıyo mu polis ? var mı böyle bi polislik bizim ülke de ? meraktan soruyorum tamamen hiç 155i arayanınız var mı son zamanlarda? kesinlikle bakmıyorlar telefona ne zaman aradıysam bırak hani polisin gelmesini gelmemesini :D şaka gibi ülke olduk lan evime manyağın teki girse yatırıp bizi kesene kadar polise bile ulaşamayacağız geçtim artık gelmesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 dylanN said: Silah sesi duyduk de hatta? Bi alıp götürsünler bakalım bidaha bagırıyolar mı. silah gibi ciddi konularda asılsız ihbar yapmadan önce bir kere daha düşünmek isteyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 15 dk arayla bi hanımın bi kendi telefonundan ihbar yap. Anında damlarlar. Kabahatlar kanununa göre yaptıkları suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 huun said: dylanN said: Silah sesi duyduk de hatta? Bi alıp götürsünler bakalım bidaha bagırıyolar mı. silah gibi ciddi konularda asılsız ihbar yapmadan önce bir kere daha düşünmek isteyebilirsin. Özür dileriz memur bey havayi fişekmiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 bizim üst kat böyleydi istanbuldayken polis çağırdım bir kere, bi daha da yapmadılar. Yani kadını dövüyor diye aradım ben, dövüyor gibiydi zaten sesler öyleydi. kadın film izliyoz biz demiş polis gidince. bitti ama sonrasında. Taşındılardı bir süre sonra heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar