tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 PC'de gamepadle keyif alınacak oyun söyler misiniz? Boynumu ekrana doğru uzatmadan uzaktan konforlu oynamayı çok sevdim lan. Zaten oyun da oynamıyorum adam gibi yıllardır. Ben artık bir casual gamerım. Burdan verilen tavsiyeler ışığında xbox one controller aldım memnunum. Dandirik bi bluetooth adapter aldım sıkıntısız çalışıyor wireless. Tekken çok sarmadı gibi. Hellblade - Senua's Sacrifice indirdim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Ori and the blind forest. Rocket League Tomb Raider/Batman turu oyunlarin alayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Nba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 dark souls 3 oyna erkekliğe adım at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 DArk soul serisi bu iş için zaten, bir de Shadow of mordor iyi oluyor 11tl ye aldım steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 dark souls 3'den direk yardırayım mı? ori ve roket halihazırda oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 zipzip said: Nba bunun yenisi çıksın da onu oynıyım. storyli falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Dark soul 3 oynamadıysan pad ile, düşünme bile ona başla. Gamepad ile neler yapıla biliyor görmüş olursun, gamepad'i en iyi sınıyabilceğin oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ben gamepad aldığımdan beri yine her oyunu monitöre eğilerek oynuyorum. öyle koltuğa yayılayım oynayayım bi yapamadım. tryhardlık zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 zipzip said: Çıktı zaten. https://i.imgur.com/lUalzcE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bundledan ekstra keyim oldu ilk defa. başlığıma giren asil insanlardan biri bu keyin sahibi olacak speedrunners WFY72-VH026-6XW2P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Mostly negativelik bi kısmı yok ya. Çok ağlamış insanlar. Parayla karakteri 84 yapanlar var direkt. Sen ben 60la başlıyoruz. Oyun tarzı açısından peki bi yenilik yok. Ama sokakta gezmesi falan zevkli. Şunu da ekleyim oyun bana hediye geldi, gelmese 200 vermezdim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 cod serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Super mario Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 telltale oyunlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 limbo ile inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Overcooked, Stardew Valley, Witcher 3, Dark Souls, Rocket League, Trine serisi.. Steam games with full controller support. FPSleri pas geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 eski serileri oyna, darksiders 1 & 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 nier: automata, bayonetta, darksiders, dead cells, hollow knight, roket ligi, dark souls, 2d klonu salt & sanctuary, dark souls, dark souls, dark so bi de divinity original sin 1 ve 2'de de gamepad kullanabiliyozmuşuz ama denemedim. ek olarak kavga seviyorsan tekken'le absolver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 gamepadle yayıla yayıla darkest dungeon oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Witcher 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar