µh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 rengi siyah toplamda 10 saat bile kullanılmadı yedek coili şarj cihazı kutusu vs. tüm içeriğiyle yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 https://tr.sputniknews.com/haberler/201709191030201717-elektronik-sigara-parti-baskin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bu konuda sıfır bir insan direk bunu alıp deneyebilir mi? plug&play kafasıyla -bir süre dahi olsa- götürür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 baslangic seti zaten goturur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 kaç para peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 100 lira diye düşünüyorum, türkiyede kimse satmıyor uzun zamandır. modunu arayan baya adam var bunun sırf o bile 100 eder sanırım da facebook vs. kullanmadığım için uğraşmak istemiyorum. içinde pil yok normalde bu arada, pil+ biraz likit falan da yollarım 120 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 buna benzer birsey bende de var ..sifir hic kullanilmadi..just2.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 ben bu mevzudan hiç anlamadığım için, fiyata ilişkin yorum da yapamıyorum ama, 120 liraya alınca düğmesine basıp içmeye mi başlayacam? amacım da belki sigara bırakmaya yardımcı olur, etrafımda bu şekilde bırakanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 evet direk icebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abebebikila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 sigarayı bırakalı 1 yıl oldu , ilk başlarda just2 kullanmıştım sonra onu da bıraktım, bu devirde hala ciğerleri itinayla katrana bulamak ilkellik ötesi , illa nikotin istiyosanız alın bir tane cihaz en azından katrandan kurtulmuş olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 biriniz alın hadi şunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ya ben alacaktım da galiba tr'de buna coil bulmak zor oluyormuş. ijust deneyeyeim diyorum o yüzden, o daha yaygın anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 lan sırf modu için bile alınır 100 liraya, üstüne bir de nat2 taksanız olabilecek en efektif ve kolay mtl içimlerden biri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar