paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Tim said: hackintosh'lar laggy oluyo, herseyi destekleyemiyo falan. haliyle bir cozum degil. Bir de yeni nesiller daha iyi sanirim ama yakin zamanda yazilmis en iyi review'lardan biriydi heralde su; https://peteris.rocks/blog/my-dell-xps-15-review/ donanım olarak destekleyen modeller laggy de olmuyor her şeyi de destekliyor. sadece uygun laptopu almak lazım, bir de wifi kartı değiştirmek veya 30 liralık usb wifi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Benim deneyimim daha farkli yondeydi ama dogrudur. Zibilyon tane model cikiyo her sene, illaki daha uymlusu vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 şunu al geç: https://forum.donanimhaber.com/tertemiz-macbook-pro-mid2014-13-kutulu-faturali-retina-korumali--128790657 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-tertemiz-macbook-pro-mid2014-13-kutulu-faturali-retina-korumali-476445759/detay/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber kendim için kasa bakarken denk geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Tim said: hackintosh'lar laggy oluyo, herseyi destekleyemiyo falan. haliyle bir cozum degil. Bir de yeni nesiller daha iyi sanirim ama yakin zamanda yazilmis en iyi review'lardan biriydi heralde su; https://peteris.rocks/blog/my-dell-xps-15-review/ Abi sen hackintoshun cok eski zamanlarinda kalmissin ssdf, genel anlamda artik hemen hemen hepsini bi sekilde uyduruyolar. Birsuru [success] basligi altinda laptop'a kuran herifler var ve cogu da tutorial hazirliyo. Ordan bitanesini secip alip yapistiriyosun direk. Masaustu icin zaten cok rahat artik, ben 2012den beri desktopta sadece hackintosh kullaniyorum. Nvidia driver falan da cikariyo artik gpu'lar icin sdf hani bazen ha deyince upgrade edemiyosun ama 2012den gunumuze kadar baya sikintisiz bi sekilde mac pro kullanir gibi kullandim aleti sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Sen surdan topla bilgisayari dedin ordan topladik, bok gibi oldu. Gelmissin simdi eskide kalmissin falan. SEN BIRAKTIN ESKIDE BENI OZMAN?! SEN BIRAKTIN?! YILMAZI DA MESENEDEN SIL ARTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 noluyo lan sdkfjh becerememis gelmis bana suc atiyo niib ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 macbook air aldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 hayırlı olsun, yansıma vs problemi var mı, birde güneşli bir ortamda ekranı görme sıkıntısı oluşuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Henüz sadece ofis ortamında ve evde kullanma şansım oldu. Bence dışarıda parlar gibi bir his verdi bana. Konudan alakasız: Doğuştan windozcuyum ama ne tatlı aletmiş lan bu Mac! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 keşke üzerine biraz daha koyup imac pro alsaymış =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Gule gule kullan. Baslangic aleti olarak fena degil ama teknolojisi eskidi airlerin. Ozellikle ekran cozunurlugu retinayla kiyaslayinca cok farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 aslında kullanılabilen çözünürlük olarak retina 13"'lerden çok farkı yok. normalde macbook retina 13"lerdeki default çözünürlük 1280x800, iki ölçek daha artırılabiliyor 1440x900 ve 1680x1050 oluyor. son ölçekte kullanana pek rastlamadım, zaten her şey baya ufalıyor. yani air ile macbook pro arasındaki tek fark görüntü kalitesi farkı diyebilirim. kullanılabilir alan son ölçek hariç aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Macbook pro güzel hoş da fiyatı da hoş. Vatandan 3600'e aldık air'i. applestore'daki fiyat 4600. Pro 6K dan fazla insaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar