dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 merhaba. paylaşmak istediğim ama umarım yanlış bir şey yapmıyorumdur diye de tırstığım bir şey var. bir zamanlar instagram açtım ve troll fotoğraf çekip atmaya başladım telefonumla(samsung glx s4 mini). fotoğrafçılıkla ilgili hiçbir bilgim yok ama daha sonra bu iş hoşuma gitti. özellikle bi fotografa başlık arama-bulma kısmını çok sevdim. hatta fotoğraf çekmeyi sırf fotoğraflara kendimce başlık bulmak için yaptım denebilir. bazılarına bir şey yazamadığım da oldu. bundan sonra belki teknik öğrenirim ya da yaptıklarıma bir şey dersiniz ve ben çıkarım yaparım bundan diyerekten bu başlığı açtım. hesap linkini koyuyorum. https://www.instagram.com/insta.dpc/?hl=en (gönül isterdi ig linki olmasın ama..)
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 hosuna gittiyse biraz ogrenseydin fotograf işini keşke.
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 doğrusu şimdiye kadar hiç gerek duymadım yani kasmak istemedim. amacım o değildi zaten. doğru fotoğrafı çekmek değil de çektiğim fotoğrafa kendimce başlık koymak gibiydi.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 kompozisyon incele. Fotoğraf ve resim tarihine bak, sevdiğin sanatçıların kompozisyonlarını ışıklarını incele. misal: https://www.magnumphotos.com/photographer/henri-cartier-bresson/
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 güzel fotoğraflar daha doğru enstantaneler var, teknik işini zamanla öğrenir zaten zira bu kısım.
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 sağolun yorumlarınız için. sanırım içten içe fotoğraf çekmek için tekniğin olup olmaması gerekliliğini düşünüyorum. mesela ben gördüğümü çekiyorum fotoğrafta daha iyi görünmesi gibi bir amacım yok. arada filtre filan kullandım sonra hoşuma gitmedi bıraktım. güzel fotoğraf neyle güzel olur sorusundayım. basit bariz ortada gibi ama kabullenemedim bir türlü genel olan kabulü.
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bari sahsi instagram'ini degil de bi blogunu, bu is icin ayirdigin account'u paylassaydin.
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 adamda onu diyor zaten nasıl yapayım? bilen, müsait olan tavsiye versin işte
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 zaten instagram'i var iste, ilk etapta baska bir instagram acip oraya koysa fotolarini yeterli.
dogadanpc Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bu amaçla başlamadım sonra da üşendiğim için yapmadım bir şey. nasıl nerede paylaşayım sorusunda değilim zaten amaç ortaya çıkana yönelik eleştri-yorum almak. zaten ilk mesajda ben de paylaşma şeklimden memnun olmadığımı belirtmiştim kendimce.
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 biber turşusu ile yaptığın post modern çalışmaya rep vermeye geldim.
yumy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Ben mi anlamadım, başlıklar nerde abi? Halıda halı yazıyor, meydanda meydan yazıyor, köpekte bozo yazıyor vsvs hani nerde komikli başlık?
dogadanpc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 komikli demedim ki başlıklara ben. bazen basit bazen imgesel çoğu zaman trol oluyo zaten
Öne çıkan mesajlar