-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 dreagloth said: Artık Logitech G933 Artemis Spectrum sahibiyim, ilgilenmiyorum tşk ay vajişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 zaugna açtı sandım topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Şimdi bende de başka alakasız bir problem oluştu. ses kart realtek. discord da benim ses gitmiyordu mikrofondan. Hatta laptopun kendi mikrofonuna çevirince bile gitmiyor ama discord sesi algıladığına daiğr video/voice sekmesinde kıpırdanma oluyordu. Driveri güncelleyeyim dedim önce realtekin sitesinden sonuç değişmeyince msi'ın laptop modeline uygun bölümden driverı tekrar güncelledim. Discord problemi çözülmedi üstelik realtek hd audio manager kayboldu. yüklü versiyonlarından hiç biriyle çalıştıramadım. 64 bit benim makine 32bit klasörlerden hd audio manageri bulup çalıştırdım ve o sorunu çözdüğümü düşündüm zira restart sonrasında bile duruyordu manager. Ancak bu seferde ses seviyesi baya bir dert oldu. ses sevyesini %1-2 ye almama rağmen %80 açıkmış gibi hayvani yüksek ses veriyor. Ses driverini kaldırınca güncel driver yüklemeyince bu problemi yaşamıyorum ama o zaman da realtekin manager zımbırtısını çalıştıramıyorum ki şimdi driver yüklü olduğu halde olmuyor 32bit klasördeki de olmuyor artık. Problem ne çözüm ne hiç bilemedim. İnternette baya bir arattım ama çözümlerin hiç biri bana uymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Discord harici bir yerden kontrol etsene. Sorun discordtur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 diğer yerlerde mikrofon çalışıyor blizzard app olsun skype olsun. Daha önceden discord da da çalışıyordu. acaba xunn bana permanent mute mu attı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar