Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Valla Penthesilea the Huntress olarak kahraman değil de, Nedia mıydı öyle bi hatun vardı ya hani onun gibi bir karkater bile verseler yeter =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Dk çok saçma bence de,sonuçta raidlerde büyücüler AoE büyü atarken aman dikkat edeyim de low lvl lar ölmesin mi diyecek.Ayrıca bu bir savaş,savaşlarda düşman düşmandır,elinde silahı yok yada yeteneksiz diye ayrım yapılmaz.Bence DK uygulanamaz,uygulansa bile büyük sorunlar çıkacaktır.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Şimdi bu HK lerin işe yaraması güzel güzel olmasınada şunu anlamadım ben. Be adam ben PVP serverında oynuyorum zaten amacım deli gibi PVP yapmak 3-5 tane lvl 20 adamı ben lvl 35 ken gördüğümde Saldıramayacak mıyım? Burası saçma. Halbuki Düşük lvl kestiğinizde HK gelmese DK de almasanız ( Sizin lvl ınız -10 lvl a kadar) daha güzel olurdu. Tabi atak verdiklerinde saldırma şansı doğarsa iyide ben lvl 30 ken 3 tane lvl 20 pyroblast cast ederse gg olurum zaten.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 herkes ayni seyidemiste bu oyunu yapan adamda ona gore ayarlar ilk atagi o verirse kesebilirsin muhtemelen.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ilk atagı verene göre olmasıda saçma olur sonucta raidde arada dolasan adamlar var sen bi aoe büyüsü atsanda ölseler nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 peki şimdi aklıma şöyle bişey geldi. biri alliance biri horde iki arkadaş anlaşsa bi yerde buluşsalar, birbirlerini öldürseler durmadan .. bi horde bi alliance bi horde bi alliance. nolur puanları artarmı?[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Blizzard abi bu. Adamlar bi şekilde hallederler niye bu kadar dert ediyosunuz?Öyle bişi olursada mageler düşünsün hehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... [Bu mesaj Granis tarafından 10 Şubat 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Granis tarafından 10 Şubat 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 sololar hakinda bi ayrinti yok yazida.asil puan team-pvp den gelecek aliba. ama tekrar soyleyim daha bu ana hatlar. abuse olmamasi icin ayrintilarin belirlenmesi onmeli.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oldurdugun adam basina ise cok sacma, ama takim kazaninca esit bolusurse puanlar mantikli... Dusunsenize rogue 30 tane adam kesiyor 30 puan ve uzerine diyelim 30 da team point aliyor.... Ben orda (priest) rogue'u 3 saat hayatta tutmusum, heal etmisim, 0 kill'im var sadece 30 team point aliyorum 60 yerine :( O zaman ben simdiden priest i birakip rogue yaratayim... cok dengesiz, insallah boyle degildir...yoksa hic healer olmaz BG da... Cagan lvl 60 priest warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Yok denge getirirler diye düşünüyorum, ne de olsa Blizzard tabiki. Evet işi düşük level değil de, young yaparlarsa daha iyi olur[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 zaten havuz sisteminden bahsedilmiş elbet bişeyler yaparlar düşünmüşlerdir yani.yoksa oyunun tadı kaçar frag yarışına döner csdeki gibi. -lan .... ne fragimi çalıyosun!! -ya abi şuna bişey söyle freyimi çaldı!! vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Mesela o gün horde a toplam 4k dmg verdin. Ve tüm gün boyunca serverda 45454252452 dmg verildi sana 4000/45454252452 pay verilir, bu kadar point alırsın mesela. Ama bu da priestleri kapsamıyor heh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Parti puanı iidir :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Dishonorable kill süper olmus bence ztn kesin kucuk lvlına bakmadan buyuk lvla dalıosan onunda senı kesme hakkı vardır öle sacma yapmamıslardır ama dusuk lvllara reskill ceken insanların onune gecmek icin süper cok sevindim.[signature][hline]Luriel - Undead Holy Priest (Ben zaten ölüyüm bari siz ölmeyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar