Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The PvP Ranking System

sunsh1ne

Öne çıkan mesajlar

Valla Penthesilea the Huntress olarak kahraman değil de, Nedia mıydı öyle bi hatun vardı ya hani onun gibi bir karkater bile verseler yeter =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Dk çok saçma bence de,sonuçta raidlerde büyücüler AoE büyü atarken aman dikkat edeyim de low lvl lar ölmesin mi diyecek.Ayrıca bu bir savaş,savaşlarda düşman düşmandır,elinde silahı yok yada yeteneksiz diye ayrım yapılmaz.Bence DK uygulanamaz,uygulansa bile büyük sorunlar çıkacaktır.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi bu HK lerin işe yaraması güzel güzel olmasınada şunu anlamadım ben.
Be adam ben PVP serverında oynuyorum zaten amacım deli gibi PVP yapmak 3-5 tane lvl 20 adamı ben lvl 35 ken gördüğümde Saldıramayacak mıyım? Burası saçma.
Halbuki Düşük lvl kestiğinizde HK gelmese DK de almasanız ( Sizin lvl ınız -10 lvl a kadar) daha güzel olurdu.

Tabi atak verdiklerinde saldırma şansı doğarsa iyide ben lvl 30 ken 3 tane lvl 20 pyroblast cast ederse gg olurum zaten.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard abi bu. Adamlar bi şekilde hallederler niye bu kadar dert ediyosunuz?Öyle bişi olursada mageler düşünsün hehe[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...

[Bu mesaj Granis tarafından 10 Şubat 2005 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Granis tarafından 10 Şubat 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oldurdugun adam basina ise cok sacma, ama takim kazaninca esit bolusurse puanlar mantikli...

Dusunsenize rogue 30 tane adam kesiyor 30 puan ve uzerine diyelim 30 da team point aliyor....

Ben orda (priest) rogue'u 3 saat hayatta tutmusum, heal etmisim, 0 kill'im var sadece 30 team point aliyorum 60 yerine :(

O zaman ben simdiden priest i birakip rogue yaratayim...
cok dengesiz, insallah boyle degildir...yoksa hic healer olmaz BG da...

Cagan lvl 60 priest warsong
Sosyal ağlarda paylaş

Yok denge getirirler diye düşünüyorum, ne de olsa Blizzard tabiki.
Evet işi düşük level değil de, young yaparlarsa daha iyi olur[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela o gün horde a toplam 4k dmg verdin.

Ve tüm gün boyunca serverda 45454252452 dmg verildi

sana 4000/45454252452 pay verilir, bu kadar point alırsın mesela. Ama bu da priestleri kapsamıyor heh[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

Dishonorable kill süper olmus bence ztn kesin kucuk lvlına bakmadan buyuk lvla dalıosan onunda senı kesme hakkı vardır öle sacma yapmamıslardır ama dusuk lvllara reskill ceken insanların onune gecmek icin süper cok sevindim.[signature][hline]Luriel - Undead Holy Priest (Ben zaten ölüyüm bari siz ölmeyin)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...