Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet,ben deneme sürümünü oynayamadım.Ve şuan tek yaptığım sizin yazılarınızı okuyuıp,fikir almak.Neredeyse çoğunu okudum.Ama bütün karekterler hakkında bilgi almak istiyorum.Objectif olursanız sevinirim.(kaç skill alınıyor onuda bir eklerseniz sevinirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 argghrhhh yeteer gına geldi .yaw zart diye topic açıyorsunuz.üstte faq var oraya baksana canım kardeşim yukarda kooskoca "WOW FAQ Başlığı-Foruma yeni üye olan arkadaşlar LÜTFEN ÖNCE bu topici okusunlar" yazıyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Arkadaşım ben o topiği okudum ama yeteri kadar bilgi alamadım.Genelde insanların birbiri üstünde,üstünlük kurmalarıyla geçen yazılar.Ben daha çok bilgi verici olmasını istiyorum. Oynasaydım sana nasıl olacağını anlatırdım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Parçalayın saldırın çocuk cagıza huyunuz bu... Kardeş sen aldırma yeni gelene hoş bakmıo bazı kimseler. Bulduğun cevaplar tatmin etmedıyse buldugun seyler konu acmanda bısey yok..Düzeyli tartıştıgın surece tartısmandada sorun yok..Sorularının meraklarının cogunu gıdebılırım ozel mesaj at sorularını yaz..Görüşmek uzere[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Us open betada Troll Rogue oynatmıstım level 24' kadar... Rogue'nun en buyuk ozelliği tabiki çift el silahı hızlı bir biçimde kullanıp fazla damage verebilmesi onun dışında kötü yanıda armour oranının diğerlerine göre az olması zaten Rogue oynatıcaksan pvp'nin uzaması senin için pek iyi olmuyor en kısa zamanda yüksek damage vererek bitirmen lazım eğer pvp uzarsa ilerde Armor'un az olduğundan dolayı aldığın hasarlar artıyo ve pvp tam tersine dönerek seni zorluyo... ( Rogue'da ayrıca grup için gayet gerekli mesela örnek vermek gerekirse wc desin ve 3 mob var biri boss önden rogue gidip sap çakıp bossu belli bir süre etkisiz hale getirmesi çok işe yarıyor. O sürede yetiyor zaten :) ) Eu Open betada level 25 Undead Mage oynattım. Mage'de güzel onunda kendine has özellikleri var ama bana kalırsa Rogue nun karşısında pekde iyi sayılmaz ama mage'inde en iyi özelliği bana göre bazı karşı tarafın kıpırdamasını engelliyen veya yavaşlatan büyüleri bu sayede yavaşlattığı eya engellediği anda ikinci büyüyüde kolaylıkla atabiliyor. Geçen bir video izledim level 60 mage raidde tek başına yaklaşık 10 kişiyi alıyodu bi frozen buyusu ardından bi büyü daha atıyodu sonra yine frozen sonra yine bi buyu zaten 10 kişide ölmüştü mage'in özelliği bu benim gördüğüm ( Magede grup için Conjure food , Conjure Water yaratmaları iyi ve Intel buff'ı işe yarıyor :) Onun dışında fazla zorlandığında yani 2-3 mob geliyorsa birini poly ederek grubun işini çok kolaylaştıra biliyor ama bu polyi pvp'de sıkışmadığınız sürece kullanmayın karşı taraf poly yiyince hp si ve manası full doluyor yada baya hızlanıyo dolma süresi bende pvp sırasında keşfetmiştim adamın okadar hp'yi götürdükten sonra full hp çıkınca tekrar şaşırmıştım :) ) Eu Open Betada Level 24 Troll Hunter Hunterda gerçekten gayet güzel bana göre diğer classlara göre daha hızlı level atlıya biliyor çünkü peti önden yollayıp tank olarak kullandığın ve arkadan ok veya silah ile saldırdığın için hem sana zarar gelmiyo hemde fazla damage vererek kolayca yenebiliyorsun Hunterla baya pvp yapmıştım serverın son günlerinde ve doğruyu söylemek gerekirse çokta rahat çoğu classı yendim.. Hatta kendi levelimdan +3 level ustu mage ı bıle yenmıstım Onunda pvp'de özelliği pvp başladğı an Hunter's Mark atıp hayvanı yolluyorsun ardından okla yavaşlatma skillin olduğu için onu atıyosun ve adam belli bir süre yavaşlıyo o arada tabi pet saldırıyo sende bir iki özel atak atıyosun uzaktan ok veya silahla ondan sonra yanına yaklastıgında bu sefer kılıc ıle yavaslatıcı vurustan vurup uzaklasıyosun ve yıne ıkı tane ozel atagı attıktan sonra adam sana yaklasana kadar zaten ölmüş oluyo yani benim yaptığım hep buydu. Birde bir öneri mage ile pvp yaparken pet'i sonradan çıkarki mage onceden poly atamasın pete ve zaman kaybetsin o arada ( Grupta tank yoksa petten gayet iyi tank oluyor ölme riskide yok resliye biliyorsun.. Eu open beta Orc Shaman Shaman'da gayet güzel classlardan ve onuda baya beyenmiştim. Zaten shamanda büyük yük totemlere biniyo diğer hunter veya mage'imle en çok shamanlara yenilmişimdir çünkü yavaşlatıcı bi totem dikip kendilerinide heal basabildikleri için gerçektende ne kaçabiliyosun nede o anda vurabiliyosun :) Shaman'da gayet güzel kısaca( Gruba daha çok totemlerle ve bazen heal'la yardım edebiliyor) Eu open beta Gnome Warior Warior'unda çoğu diğer classlara göre özelliği fazla armor taşıyabilmesi ve elinde iyi bi silahı varsa iyi damage verebilmesi Ben o kadar çok oynamadım warior ile o yüzden tam bişey diyemem ama Rogue yu tercih ederim wariora ama genelde herkes Warior asıl Level 20 den sonra zevkli diyor bilemicem...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... [Bu mesaj Cico tarafından 10 Şubat 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Teşekkür ederim ikinizede.Eğer başka paylaşmak isteyen varsa şimdi teşekkür ederim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben gnome mage oynadim EU betada ciconun yazdiklari iyi ozellikleri kotu ozellikleri ise 1. Mana problemi asmis derece 2 mob kesip su icmek zorundasin 2. Group icinde felaket argo cekiyorsun iyi bir fighter yoksa genlede 2 de bir olmemek icten bile degil 3. Hp cok az belki gnome oldugumdan azdi fakat cok az ustune armorda cok az neyseki frost armor var fakat oda rangedlere karsi cok etkisiz yani ranged bi karaktere karsi hic sansin yok gibi Aklima gelmisken 1 -2 iyi ozelligide var 1. Reg falan yok rahat rahat buyu atiliyo etrafa 2. Silah kullanamiyorsun genelde silah slotuna int veren bir seyler almak iyi oluyor utune buyuleri cok rahat ogrenebiliyorsun yani oyle silah problemi olmuyor 3. valla ben goremesemde portal olayi varmis o da super oyle kus gemi tas falan filan olmadan kisa yoldan yolculukki oyundaki bence en iyi olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 portal olayi warlock ta var mage de degil[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Acaba Biiri Warlock Hakkında Bİlgi Verebilir mi ? Hangi Race warlock'a tam uygundur alliancelardan ? Oynamış biri her yönüyle anlatırsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Disappear, 10 Şubat 2005 16:52 tarihinde demiş ki: portal olayi warlock ta var mage de degil http://www.thottbot.com/?c=Mage LvL 40 ta Irka göre Başkente portal açmak gibi bi güzellik geliyor mage arkadaşlara...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Acaba Biiri Warlock Hakkında Bİlgi Verebilir mi ? Hangi Race warlock'a tam uygundur alliancelardan ? Oynamış biri her yönüyle anlatırsa çok sevinirim. Lütfen ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 magelerde portal yok teleport var portal sadece warlocklarda[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Portal da var, Teleport'ta :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eu betada lvl 22 orc shamanım vardı ve shaman hem melee hemde caster olarak kullanılabilecek bir class. Talentlarda melee seçersen kullandığı shieldla birlikte güçlü bir mace çok etkili olabiliyor ayrıca axe ve dagger örenebiliyorsunda. Ardından caster olarakta çok iyi ve totemler gerçekten çok işe yarıyor. Sanki 2 vs 1 savaş oluyor. Shamanda en önemli nokta nerde hangi totemi kullancağını bilmen. Mananı düzgün kullanman ve meleede de buna göre gerekeni zamanında yapman sana çoğu zaman pvpleri kazandırır. Solo oyunda da dediğim gibi shamanla 2 mob'u bile aynı anda alma şansın oluyor. Ancak burda en iyi nokta neyi nerde kullancağını bilmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Evet teleport lvl 30 arcane magic, portal lvl 40 arcane magic.. http://wowvault.ign.com/View.php?view=Skills.List&category_select_id=4&category_show_all=0&sort_field=Type&sort_dir=asc[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 oha portalda varmıs ben saece warlockda var sanıyordum :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Warlock'a özel olan, yanına adam summon etmesiydi sanırım.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 tabi bide iluvatar gibi krolar var portal acıcam diye 50 defa teleport olan ekieki yanlıs bastım diye bahane uyduran magelerde oluyo ama :)[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yahu ben lvl 20 mage dim Teleport olma hakkim vardi fakat Teleport olma ozelligini Mage trainer ogretmiyor sanirsam ! Kim Ogretoyor onu merak ettim Bu arada biraz anlatiim Mage`i Bence gayet iyi ozellikle quest yapmakta zorlanmazsin cunki sende karsidaki adami dondurma ozelligi var bunu kullanip dierlerini de buna uygun kullandiginda hic bi sorun olmaz. Ama uzuldugum yanlar yok deil mesela sadece cloth giyebiliyor ve Mana`si kendi canindan fazla hemde kat kat =( bu yuzden ben retail`de Hunter olmayi dusunuyorum. Birazdaha kiyafetci olmak istedim) ve elestiriler de guzel ozellikle bu sabah US oyuncularindan gelen haberler beni mutlu etti ! Sonucta her Class`in iyi yani ve kotu yani var su en iyisi asla diyemezsin fakat ben lvl 20 iken beni Warlock`lar ve Hunter`ler hep yenmistir Tabiki ilerideki lvl lerde oyle devam edecegini sanmam. Umarim bilgilerim senin aklini karistirmamistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 teleport quest ile öğreniliyor level 20'de[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 portal trainer var[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Teleport ve Portal özelliklerini "Portal Trainer" lerden hiç bir quest yapmadan öğrenebiliyorsunuz. 3 betada lvl 20 Mage, lvl 42 Mage, lvl 30 Mage oynadım. PvP si zevkli. Çok hızlı düşünüp ne yapman gerektiğine karar vermen gerekiyor. Tek başına Exp kasmak quest yapmak istiyorsan Mage bu durumlarda kötü oluyor. Kendinden 3 lvl üstü yaratığı imkansız öldüremezsin. Sürekli resistler Melee classlar gibi değil yani. Solo yaparken en fazla 5 yaratık kesebildim full mana ile. Sonra 2 dkk mana bekliyorsun. Oyunda sabit en fazla dmg verebilecek tek karakter oluyorsun. Rouge senden fazla dmg verebiliyor bazen ancak aynı vuruşu bir 700 vuruyor bir 2000 vuruyor. Mage de ise sabit gibi bişey. Kardeşim 3 betada da paladin oynadı. Kendinden 4 lvl yüksek yaratıkları solo kesebiliyorsun. Kendinle aynı veya 2 lvl üstü elite yaratıkları kesebiliyorsun. Mana derdin yok Hp derdin yok. Çok güzel solo yapıyor. PvP si sıkıcı ver atağı hp düşsün heallen sonra tekrar atak ver. kaçan adamı yakalama gibi bir şansın yok birisi arkasını dönüp kaçıyorsa hiç kasma yakalayamazsın. Sabit normal hızla gidebiliyorsun bir ton yavaşlatan büyüye karşı büyüsü var üstünden kaldırmak için. Diğer karakterler ile oynamışlığım yok ancak arkdaşları oynarken gördüm onlarda düşük lvl dı (lvl 15+) ondan yorum yapmıyorum.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Teşekkür ediyorum açıklama yapanlara ve sitem ediyorum teleport kavgasına çevirenlere ! Paylaşmak isteyenleri saygıla karşılıyor,devamını diliyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar