Ayfon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Gecen hafta babama bu JBL Charge 3 aldim. Gayet normal calisiyodu. Dün aksam ne yapti ise artik bluetooth ile telefona bagliyken cihazin üzerinden ileri yaparak sarki degistiremiyo ve sesi kisip actiginda telefon ekraninda görünmüyo degisiklik. Kendi telefonumda sorunsuz calisti. Aradim bulamadim neden kaynaklanabilecegini. Sony xperia z3 kullaniyo. Ama dedigim gibi baslangicta onun telefonu da sorunsuz kullanabiliyodu hoparlörü. Bu konuda yardimci olabilecek biri varda cok makbule gecer.
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 update yap bakalım ne olacak. uygulamasını indir uygulama üstünden yapabilirsin
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 bluetooth ayarlarından kayıtlı cihazlar kısmından speaker'ı seç, ayarlarına tıkla orada call audio, media audio falan var hepsini on yap eğer off'sa.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 30 dolara bi anker speaker alsaydın onu o kadar paraya alacağına hiç ugrasmazdın
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 charge 3, verdiği performansa kıyasla çok ucuz bi ürün.
Holy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 anker f/p'de daha iyi bir ürün. charge 3 kadar performanslı değil, fiyatı kat kat daha ucuz.
Öne çıkan mesajlar