Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 bunu daha önce açmıştım çözülemedi sıfırdan tekrar sormak istedim. şimdi bilgisayarda şöyle bi problem var çok uzun yıllardır. bazen kafasına göre klavye, mouse ve wireless modem kapanıyor. üçü de usb ile bağlı. ne zaman oluyor ne bunu tetikliyor çözemedim. sadece biraz dikkatimi çeken şey qbittorent'i çok kullandığımda sanki daha çok oluyor. ama qbittorent'siz de olduğundan eminim. yani çok havada bir tespit kısaca sdf. çözüm olarak format attım bilgisayara. ama orji windows bulamadıgımdan kendi içinden attım. baya bi süre olmadı bu. aylarca belki. sonra yine başladı. semptomlar bunlar. doktora anlatır gibi anlattım. en son gidip anakart alıcam bi tane. ne deneyebilirim ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 arkadaşlar yardım edin topik açtıgımı anladı galba demin tam 4 kez üst üste yaptı. rekor. (qtorrent de açmadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ailevi meselelerinizi kamuya mal etme cabalarini hos karsilamamis belli.. nan doktor diyince gelmisim yine tufaya bak ..gittigi yere kadar bole abi anakartta temassizlik vardir belli zaman sonra usb lerin oldugu yerlerin gidiyor olmasi beklenmedik durum degil..ben cok eski makinelerimde sag kalan usb leri coklayici ile coklayip kullaniyordum..gittigi yere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 "bazen kafasına göre klavye, mouse ve wireless modem kapanıyor" demişsin.peki tekrar geri geliyor mu yoksa pc ye restart atman mı gerekiyor.bu kapanma olduğu zaman mesela telefon bağlayınca sarj oluyor mu.windows versiyon ne. ha bi de fabrika kurulumuna çevirmişsin aylarca sorun olmamış sonra tekrar başlamış bu tekrar başlamadan önce anakart sürücüsünü güncellemiş olabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 kasayı yan çevir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Sorun ya anakarttır ya da PSU. BIOS'u güncelle, USB driverlarını değiştir, orjinal vindovz kur, olmadı external USB Hub tak PCI-E. Wireless da kullanma kablo çek plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 eyvallah bunları deniyip tekrar bakıcam. @osuranboğa abi kendine gelmiyor. daha doğrusu çok uzun süre sonra. başka mouse takıyorum usbden restart atıyorum. beklersem 40 dk fln sonra geri geliyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 External USB HUB diye yanlış yazmışım, internal yav, PCI-E'ye takılan kartlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 yani windows yenilemeden sonra aylarca düzgün çalıştı demesen direkt donanımsal derdim. dendiği gibi usb ve anakart driverlarını güncelle. bir de etkilememesi lazım ama gelişmiş güç yönetiminde usb selective suspend settings i kapat , device managerde usb hub power managementte "turn off to save power" ı kapat dene. ha bir de başka bir mouse/klavye ile denesene bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Oturan boganin tavsiyesini vermeye geldim Ayni zamanda usb controller dandik olabilir belki ondan siminti olmustur. Bi tane usb 3.1 kart al internal ucuza, oyle yuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Osuran_boğa said: yani windows yenilemeden sonra aylarca düzgün çalıştı demesen direkt donanımsal derdim. dendiği gibi usb ve anakart driverlarını güncelle. bir de etkilememesi lazım ama gelişmiş güç yönetiminde usb selective suspend settings i kapat , device managerde usb hub power managementte "turn off to save power" ı kapat dene. ha bir de başka bir mouse/klavye ile denesene bir süre. şimdi yaptım bunları. bi süre böyle takılayım. zaten olay 3-4 yıldır olan birşey olduğu için klavye mouse de 2-3 kere değişti. o yüzden onlarla alakası yok yani. device managerı da şimdi yaptım ama hubların hiçbirinde turn of to save power ticki yok zaten. anlayamadım. edit2: xhci olanda vardı bi tek. onu da kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar