Grego Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 amcam çiftçilikle uğraşıyor, kendi çapında bir bahçesi var. farklı, türkiye de olmayan şeyler yetiştirmek istiyor, benim de yakın zamanda, almanya ve ingiltere ye yolum düşecek. bu ülkelere özgü meyve veya sebze biliyor musunuz? oralarda nereden alınacağına dair bir fikriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 https://www.seedsupreme.com/skunk-1-feminised-seeds-5629.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 türkiye'de satılmayan bir bitki tohumuysa büyük ihtimal hava, ışık, toprak uyumsuzluğu olabilir. o konuyu da atlama, aylarca uğraşıp hüsrana uğramasın adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 her tohum her toprakta yetişmez kendi koşullarını yaratman lazım o da astarı yüzünden pahalıya gelir huun demiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 tohum havaalanında sıkıntı çıkarabilir mi bir araştır istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 uc gunde bir tohum ticareti basligi aciliyor ben killandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 yok, tohumları öğrendikten sonra zaten ilk iş yapılabilirliliğini araştırmak olacak ama ülkelere özgü ne var hiç fikrim olmadığı için bi sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Tatli patates yetistirin. Kilosu 20 lira mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 hollanda da var abi ot mantar..ne istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 amsterdamdan thc si yüksek tohum getirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 ingiltere ve almanya sebze aramak için çok uygun yerler :) ispanya ve italya falan bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar