Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Evet birsürü kanal var piyasada kimisi berbat kimisi iyi diyorum madem o kadar enleri seçiyoruz 2. en seçme topicim olacak sizce en iyi kanal ve en kötü kanal hangisi? :-? Benim fikirlerim: En iyi dizi kanalları:cnbc-e,atv,kanal D En iyi haber:atv En iyi spor:Show tv ....[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 En iyi:Cnn Türk En kötü:yok! Hepsi iyi hayat güzel herşey güzel !! (:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble!
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 en iyi: cnbc-e TRT en kötü:Işık TV[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected]
DiSaStErPiEcE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 En i-cnbc-e En kotu tartismasis kanal 7 abi he-man gordum nostalji olsun die herif kilici cikarirken golgelerin gucu adina die baaricaina ne dese beenirsinis BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM o andaki tepkimi annatamam :D[hline]a.k.a HellRa!seR Once Again My Fear
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Vallahi kanal 7de bazen sakacıya takılıyo bizimkiler o orada fena diil... En iyi çizgi film kanalı: Fox kids (çizgi filmcilere) En iyi belgesel kanalı: Discovery Channel(kalktı galiba),History Channel En iyi haber:Atv,trt,tv8(geniş bir haber veriyor tv8) Daha uzayacak sanırım :-)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 en iyi : cnbc-e , habertürk[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 en iyi acik ara farkla cnbc-e sonra ntv
arcane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 habertürk neden en kötü kanal ?[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 habertürk bilmemki aslında fena kanal değil ama bazen durmadan aynı şeyleri gösterip duruyorlar...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Hyr habertürkte bazen öyle oluyor....[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 habertürk geceyarısından sonra tekrar veriyor iyi de oluyor aslında kaçırdıklarımı izliyorum[hline] I came into this world as a reject Look into these eyes then you’ll See the size of the flames kings of chaos
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 En iyi: cnbc-e ve foxkids (televizyon izlememein yegane nedeni cnbc-e, fox a arada gözüm takılıyo, spi varsa onu izliyom) En kötü: Kalanların hepsi, benim medyaya güvenim yok[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Peka Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 en kötü kral tv[hline]barbie'nin apış-arası için tık
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 En iyi :National Geographic,ntv,cnbc-e, İyi diziler:cnbc-e,atv[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky HARR <------ Evet evet tıkla sende istiyosun.... :)
Mephinx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 digiturk teki film kanallarını saymazsak en ıyı tabıı kı cnbce en kotude kanal7.Aşırı dinci bir yayın organı.[hline]Hiç hata yapmamış insan, yeni bir şey denememiştir
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ehehe valla yarışma olacak metin hocayı seviyorum pasoparolada ama ececiğe uyuz oluyorum ıyyy :( Yarışma olarak enler:Star ve kanald diyorum ha showtv de fena diil...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 cnbc e nin filimleri kötü değil ki sadece kapasite istiyo okadar olmayanlar için diğer bir sürü güzide kanalımız var[hline]MAN WHO WALKS ALONE
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Ehehe en iyi türk filmini kim yazacak acaba... Lol.. :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ehehe dizide star gerçekten kötü o hürrem sultanmı nedir abuk subuk efektler falan eheuheuhe :lol:[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 en iyi = cnbc-e - NTV en kötü = digerleri[hline][i]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game!
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 en iyi kanal =history channel + cnbc-e +atv+kanald*moviemaxler en kötüler=star ve serisi+show tv[hline]My name is Zordekus Memduska Dolapolio,commander of ordechs of north ,chief ordech of Geyich legions,loyal servant to true Ordech cheiftain Nurlah
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 En kötü=diğerleri diyorsunuz ama bence değil ne bileyim mesela atv falan cnbc-e den haber olarak falan daha iyi...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Öne çıkan mesajlar