mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tamam işte o da benim hatam olmuş ztn. bundan sonra kontrol etmeden bırakmam ama 17 ay fatura kesmemek ne demektir ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 fatura kesilmemiş, dolayısıyla ödeme yapmadın di mi? hani doğru anladıysam "paraları vermişsiniz ama bize gelmemiş, bi daha pls :)" değil. daha kötüsü de olabilirdi. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 yok yok dediğin gibi fatura yok ortada. yani aslında bu son fatura kesilene kadar borçsuzdum adamlara. şimdi bi anda 2k tl borçluyum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 "Konuyu ulusal gazete ve televizyonların haber editörlerine iletiyorum, ayrıca üstüne BİMER ve CİMER'e yazacağım. Saygılar." diyerek yetkili kişi ile görüş. Ayrıca, çalışanların e-mail kombinasyonunu bulup aşağıdaki kişilere okkalı bir mail yazabilirsin. Genel Müdür, Özel Kalem, Kurumsal İletişim ve Medya Müşaviri,GMY'ler, Bakım Onarım ve Ölçüm Müdürü, Müşteri İlişkileri Müdürü http://www.igdas.istanbul/Menu?id=273&lang=tr&sc=999 Adamların iç kontrol yapısı yok. Peh. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 upp igdaş fena geçiriyor mayıs ayı bedava fakat sayaç okuma tarihlerini dikkate aldığı için ne denk gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar