mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 tamam işte o da benim hatam olmuş ztn. bundan sonra kontrol etmeden bırakmam ama 17 ay fatura kesmemek ne demektir ya...
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 fatura kesilmemiş, dolayısıyla ödeme yapmadın di mi? hani doğru anladıysam "paraları vermişsiniz ama bize gelmemiş, bi daha pls :)" değil. daha kötüsü de olabilirdi. geçmiş olsun.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 yok yok dediğin gibi fatura yok ortada. yani aslında bu son fatura kesilene kadar borçsuzdum adamlara. şimdi bi anda 2k tl borçluyum ...
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 "Konuyu ulusal gazete ve televizyonların haber editörlerine iletiyorum, ayrıca üstüne BİMER ve CİMER'e yazacağım. Saygılar." diyerek yetkili kişi ile görüş. Ayrıca, çalışanların e-mail kombinasyonunu bulup aşağıdaki kişilere okkalı bir mail yazabilirsin. Genel Müdür, Özel Kalem, Kurumsal İletişim ve Medya Müşaviri,GMY'ler, Bakım Onarım ve Ölçüm Müdürü, Müşteri İlişkileri Müdürü http://www.igdas.istanbul/Menu?id=273&lang=tr&sc=999 Adamların iç kontrol yapısı yok. Peh. Geçmiş olsun.
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2023 upp igdaş fena geçiriyor mayıs ayı bedava fakat sayaç okuma tarihlerini dikkate aldığı için ne denk gelirse
Öne çıkan mesajlar