Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 sabonis said: fix sözleşme var ondan yapılmıştır. başkasına kiraya verilemez, başkası kalamaz falan filan yazıyorlar genelde tahliye eder işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 tahliye eder mahkemede de isterse 12 ay kira alır. hele zaten baştan anlaşmazlık var aralarında, mahkemede eline koz vermiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 according to keikaku http://images5.fanpop.com/image/photos/30300000/Light-Yagami-kira-god-of-the-new-world-30313859-704-396.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 evi suriyelilere kiraya ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 emlakçı aradı yine geçen gün. ev sahibi görüşmek istiyor bu akşam dedi. ayarlayalım dedi. tamam dedim. bi daha aramadılar hahaha. taşak geçiyorlar bildiğin. eylül ayı geldi. 3-5 gün sonra eylül ayı kirasını ödemedin diye ararlar. yalnız niyetlerini bir kere bile belli etmediler. hadi imzayı attık diye haksızız ok, ama demiyorlarki kardeş imza attın otur ya da oturma 1 sene ödeyeceksin. onu deseler ben zaten belki taşınırdım. bi gü anlaşalım diyip ertesi gün kayboluyorlar. aaa eylül olmuş neyse sen eylül'ü öde biz anlaşırız diyip ekim'e kadar kaybolurlar. sonra bi bakmışız 1 sene olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeonNatural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2017 abi ödeyeceğin kira max 2 ay değil mi eğer bugün çıkmak istersen ? yani konuyu tam okumadım da, öyle bir yıl flan filan nasıl oluyor anlamadım. benim kontratta kiracı çıkmak isterse 2 ay önceden bildirmeli, bildirmezse ev tutulana kadar (max 2 ay) kira öder yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 sabonis said: madem ev sahibi falan konuşuluyor bişi sorayım. bu dolu-fırtına sırasında apartman boşluğunun tepesindeki cam kırılmıştı daire başı 150 tl, onu ev sahibi ödüyor. Bi de arka bahçeye ağaç düştü onu kestirip kaldırttılar, ona da 60 TL ödenecek de, bunu sizce benim mi ödemem lazım ev sahibinin mi? pintilik yapıyor gibi olmak istemiyorum ama sanki ev sahibinin masrafı gibi geldi? Ev sahibi tabi ki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Şurayı az buçuk okuduktan sonra karar verdim ki bizim ev sahibi melekmiş. Ne sözlrşme , ne depozito vardı. Elektrik . Su , doğalgaz bile bana ait değildi. Çok pintiydi ama pinti olmayan ev sahibi mi var ! Ev sahibi olmanın ilk ve en önemli maddesi pinti olmak !!! Bi arkadaş evini kiralarken , yüklü bir miktar senedin altına imza attırıyor. Konuşurken diyordu ki mahkemeye versem neyle karşı karşıya olduğunu biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 en güzeli kiracinin ilk gunden gotunu kesip derin dondurucuda saklamak, adam cikarken pislik yaparsa gotunu iade etmezsin oyle gezer sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar