Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW hakkanda.....(final beta tecrübeleri eleştiriler)Bence oyunu almayan arkadaşlar almadan önce bir

gudu

Öne çıkan mesajlar

said:
BonePART, 10 Şubat 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
ilk mesajı okudum
tamamen sacmalık
bu oyun evet
mmorpg
ama RP kısmını unutun
o role playing game
level alma sistemi var mantıgında artık
yok paladin hededir hododur
su oyunda en cirkef oyuncuların hepsi ya pala ya rogue
oyunu oynayamayan butun playerlar beceriksiz butun insalar paladin
cunku olmuyo
class olmuyo
shield atıyo heal basıyo
bisiler yapıyo ama olmuyo
ıo nedenle ne kadar sacma adam warsa paladin

ayrıca statik bir quest sistemine takılı oyunlarda rp yalandır bunu onceden belirtiyim
rp dedigin masa ustunde zarlarla kagıtla kalemle ve en onemlisi beyinle oynanır 01 lerden olusmus aptal yuaratıklara karsı oynadıgımız bu oyun
csnin skillsisidir o kadar
vazgecin su mmorpglerdeki rp yapcam hastalıdıgında ya

lütfen genellemelerden uzak duralım... elimizde kesi ndeliller olmadan sağa sola laf yetiştirmiyelim sağolun varolun

Not: Ben her rp ve mmorpg oyununda paladinimidr ve yukardaki yakıştırmalarını hak edicek bir şey yaptığımıda zannetmiyorum
Sevgiler saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

level limiti olmasa diye birşey imkansız pvp yüzünden
6 yaşında çocuk ata biner de 6 yaşında çocuk at alabilir mi acaba

büyüyü bulan elfler değildir ilk kullanan elflerdir.aynı zamanda elfler büyüyü ilk yasaklayan ırktırlar.büyünün legion ı çektiğine inanan ve yasaklanmasını destekleyenler nightelfler ve büyüyü kullanmaya devam eden high elfler olmak üzere ikiye ayrılmışlardır.daha detaya inersek savaş sonrası high elfler blood elfler olmuşlardır ve ortaya bi de eski elf bozması su elfi diyebileceğimiz nagalar çıkmıştır.warcraft dünyasının elf oldu bittisi budur.

mantık hesapları ile hiçbir oyunda bi yere varamazsın.çok saçma buluyorum belirli bi mantık istemek neyse de tamamen realist yaklaşmak hele hele tamamiyle fantazi ürünü birşeye.. saçma geliyor bana.

tamir işinin olmamasına ben de kılım.özellik olarak olmamasının yanında deli gibi para gidiyor tamire, aslında başta ona kıl oluyorum eheh.

bence oyunu almadan düşünmesi gereken arkadaşllar varsa oyunun hack&slashin allahı olduğunu düşünmeliler öncelikle."aha bu diablo" diyeceksiniz oynadığınızda.oyun diablodan çok farklı ama bu düşünce bilinç altınızda olacak daima ehe.bu sizi oyundan soğutabilecek birşeyse satın almadan önce bir daha düşünün..[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!"
Arcane, Lazy Peon
Sosyal ağlarda paylaş

pala sadece fear yemese bence güzel olurdu. oyunda fear olayını duyduğumda herhalde pala yemez dedim. ama feci yedi :) yaw en azından fear a karşı daha dayanıklı olsun daha kısa sürsün felan.
şu warior lara destek çıakcak birşeyler konmalı önce oyunda en az oynanan class warrior olacak muhtemelen.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Hatırlarsanız us betada,paladinlerin ve priestların undeadlere karşı olan güçleri oyunculara karşı da kullanılıyordu ama dengeyi bozmuştu.O yüzden kaldırıldı.

Bir de bu Warcraft dünyası,kurallar farklı,ortam farklı,güçler farklı.At gözlüğü ile hepsi DnD olması lazım diye bakmak saçmalık.Sonuçta bu da bir dünya,keşfedin :).

Ek olarak rp olayına katılmıyorum,bu bir mmog değil mmoRPg.RP ortamına bağlı yapılacak birşey değil, istenilen heryerde yapılır.Ama tabi zevkler renkler kişiden kişiye değişir o ayrı.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
gudu, 10 Şubat 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben final betada lvl 45 paladin yarattım
oyunu beğendinizmi diye soracak olursanız genel olarak guzel ama bir kaç detay acayip canımı sıktı. ve bunuda sizlerele paylaşmak istedim eğer herkes benle aynı kanıdaysa blizzard a mail atıcam
1-level up konusunda hero level diyorlar ve bana acayip saçma geliyor.lvl 60 tan sonra 2-3 surecek bi quest varmış
ondan sonra hero oluyomuşunuz.normalde 2-3 haftada lvl
60 olan biri 1 ayda 1 lvl atlayabiliyormuş.sadece bir düşünün etrafınızdaki herkesin KAHRAMAN olarak dolaştıgını:)Onun yerine lvl sınırı koymasalar bence süper olur:)
2-mount larla ilgili.Birkere hangi mantığa sığıyor bu lvl40 ta mounth alabilmek.6 yaşında bir çocuk bile ata binebiliyor neden bu kadar saçmalamışlar.biryerden biiryere gidene kadar insan sıkılıyo zaten.bide az bi level da degil LVL 40.mount kullanmak için bekliyosun.hele en sacma yanı ise okadar lvl bekliyosun üstüne üstük mount hızlı gitmekten başka bi işe yaramıyo yok efendim paladin e war horse.sadece adı.mountların ustunde attack yapamamak kesinlikle saçmalık büyü bile cast edemiyosun.battle da çagıramıyosun mountunu sadece daha hızlı gidebilmek için 40 lvl bekliyosun kesinlikle bir fiyasko.
3-adamın biri çıkıyo paladin çok güçlü diyo paladinler lvl 40 mount unu bedava alıyo dio paladinleri güçsüzleştiriyo blizzard.böyle şeymi olur.paladinler güçlü olur onun için questleride zordur.paladinler güçlü olur çünkü haksızlıık yapamaz.eğer yaparsa bildiğiniz gibi fallen paladin olur ve güçleri elinden alınır ve sıradan bir warrior olur.bir paladin bir yere bir dragon saldırmışsa siz kaçın ben hallederim der.siz kalkın biri saçmasapan laf etti diye paladinleri güçsüzleştirin.
4-seal of command sealda açıklamasında verdiğin dmc le orantılı dmg vurdugun yazıyor.ve düşman dmg ye parry yapıyor dodge yapıyor boyle saçmalık olmaz bariz güldüm görünce.ortada fiziksel bi attack yok ve adam kılıcıyla parry yapıyor daha nediyeyim
5-undead lere holy dmg leri 2 katı vurması lazım ama ne mümkün Exorcism i undead player lara kullanamıyosunuz bile sizce neden:)neyseki mob lara karşı kullanabiliyosunuz zaten undead oynatanlar galiba insan oldukları için heralde:P
6-Paladin ler korksuz olurlar hiçbirşeyden kormazlar demiştim bu bilinen genel birşeydir ama bu oyunda oyle bişey yok biri size fear attımı dörtnala kaçıyosunuz bence çok komik.
7-Armor giyme konusu siz oyunda plate mail giyebilmek için lvl 40 ı bekliyosunuz çünkü ancak ozaman giyile biliyomus öğretiyolar size giymeyi nasıl oluyosa.npc ler lvl 25 te bile giyiyo ilginç bir yaklaşım tebrik ettim.Armor giyebilmek kesinlikle strenght le alakalı nasıl oluyoda lvl kırk oluyo çözemedim.üstüne üstlük bide lvl 40 olunca giyecek plate bulucaksın satıcıların sattıkları lvl 44 istiyor.Bide gelelim mage lere adamlar sadece cloth armor giyebiliyor benim gerçek hayatta giydiğim deri kıyafetleri neden giyemiyolar ?
bu kesinlikle adaletsizlik.
8-En çok güldüğüm konuya gelince Büyüyü bulanlar elflerdir ama elflerin oyunda mage leri yok yorum bile yapmak istemiyorum:(
9-Adam kendine armor yapabiliyo ama kendi yaptığı armoru tamir edemiyok.çok ilginç (!)
bunlar sadece aklıma gelenlereğer sizinde farkettiğiniz şeyler varsa toplayıp blizzarda bi mail halinde göderelim.
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları okuyupta sinirinizi bozduysam en azından oyunu aldığınızda benim kadar çok şaşımazsınız açıkçası ben biraz hayal kırıklığınada uğradım.Blizzarda yakışmamış bunlar.hepinize iyi eğlenceler oyunda
Bana sorarsanız bunlara rağmen genede oynicam.Vakit geçirmek için çok iyi.Kalın sağlıcakla....

[Bu mesaj gudu tarafından 10 Şubat 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj gudu tarafından 10 Şubat 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]

gudu, çok hatalısın. Sorularına cevap veriyorum şimdi sırayla, ama sen Azeroth'u bir D&D settingiyle ve gerçek hayatla karşılaştırıyorsun, ki bu çok büyük bir yanlış.

1-Herkesin kahraman gezmesini ben de istemem, ama her dünyanın kahramanları vardır. Ve Blizzard'ın SOE'nin Jedi rezaletini tekrarlamayacağına da adım gibi eminim. İçini rahat tut bu konuda yani.

2- O binekler büyülü, summon eden kişinin konsantrasyonuyla bu dünya üzerinde kalıyorlar ve savaş haliyle bunu bozuyor. Gayet mantıklı, gayet dengeler düşünülmüş ve gayet yerinde. Level 40 da doğru seçim açıkçası, insnalara bir hedef koyuyor.

3- İlk olarak, Blizzard kimsenin lafıyla iş yapmaz, bunu bil. Paladinin de ilk halini nereden biliyorsun da güçsüzleştirdiler diyorsun. Ayrıca, öyle olmuş olsa bile MMO larda çok doğaldır bu nerfler. Denge için gereklidir. Azeroth'ta o söylediklerin olmaz, D&D ile karıştırmışsın tamamen. Azeroth'ta Vinas Solamnus vari paladinler bulamazsın. Azeroth paladinleri divine büyü yapan warriorlar değillerdir, warriordan farklıdırlar. D&D de paladin = warrior - bonus featler + divine büyüler iken, Azeroth paladini shaman'ın koruma ağırlıklı büyü yapanı ve savaş ağırlıklı o
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu acan arkadas "gralım ben" havalarına girebilmek icin paladin secmis, bakmıs kral olamayıncada bu anlamsız D&D karsılastırmalarını yazmıs. birde blizzarda mail atacakmıs, walla at terim belki sana blizzard hediye olarak Warcraft Hirstory & Campain gönderir[signature][hline]Da Site
Da Blog
??? - BoneSoul - Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

3-paladinler güçlü olur onun için questleride zordur demişsin, peki PvP de nolacak? palalar ezecek..
paladinler güçlü olur çünkü haksızlıık yapamaz demişsin, oyunda haksızlık yapmanı engelleyecek hiçbişey yok, bi kere bi paladin ölmek üzereydi bi mob'a, gittim hayatını kurtardım canım az kaldı, adam direk bana daldı... yani anlayacağın oyunda rp yapan pek yok
5-undead lere holy dmg leri 2 katı vurması lazım ama ne mümkün Exorcism i undead player lara kullanamıyosunuz bile sizce neden:)neyseki mob lara karşı kullanabiliyosunuz zaten undead oynatanlar galiba insan oldukları için heralde:P
paladinler undeadlere x2 vursa sence kim gidip undead alır ?
7-Armor giyme konusu siz oyunda plate mail giyebilmek için lvl 40 ı bekliyosunuz çünkü ancak ozaman giyile biliyomus öğretiyolar size giymeyi nasıl oluyosa.npc ler lvl 25 te bile giyiyo ilginç bir yaklaşım tebrik ettim.Armor giyebilmek kesinlikle strenght le alakalı nasıl oluyoda lvl kırk oluyo çözemedim.üstüne üstlük bide lvl 40 olunca giyecek plate bulucaksın satıcıların sattıkları lvl 44 istiyor.Bide gelelim mage lere adamlar sadece cloth armor giyebiliyor benim gerçek hayatta giydiğim deri kıyafetleri neden giyemiyolar ?

niye gerçek hayatla karşılaştırıyosun oyunu onu anlayamadım, mageler deri giyemiyor çünkü oyunun dengesi bunu gerektiriyo, paladinlerde aynı şekilde..
8-En çok güldüğüm konuya gelince Büyüyü bulanlar elflerdir ama elflerin oyunda mage leri yok yorum bile yapmak istemiyorum:(
bende en çok bu şıkka güldüm çünkü elfler büyüyü bulmuşlardır, sonra büyünün yozlaştırıcı etkisini farkedip büyü kullanımını yasaklamışlardır, buna karşı çıkan elfleri diyarlarından sürmüşlerdir ve hayatlarına büyüsüz devam etmişlerdir(druidizm çalışmaya başladılar büyücülük yerine çok farklı şeyler). O sürülen elflerde kendilerine high elf adını vermişlerdir ve sonradan lordaeron adını verecekleri kıtada büyü çalışmalarına devam ettiler

elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım, fikirlerin değişir umarım :-)[signature][hline]From The Dephts I've Come
Sosyal ağlarda paylaş

mad thottbot da item list var cogu mobdan düşen seyler gozukuyor onlar ıcınden random düşüyor birde bundan farklı olarak örneğin 24 saatte bir spawn olan eliteler var sanırım alterac da bir yeti vardır bır arkadas 3.kesmesinde dagger düşürmüştü deli birşeydi yani sistem böle anlatabildim umarım.[signature][hline]Retailde görüşürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Quel-Thul, 10 Şubat 2005 14:46 tarihinde demiş ki:
3-paladinler güçlü olur onun için questleride zordur demişsin, peki PvP de nolacak? palalar ezecek..
paladinler güçlü olur çünkü haksızlıık yapamaz demişsin, oyunda haksızlık yapmanı engelleyecek hiçbişey yok, bi kere bi paladin ölmek üzereydi bi mob'a, gittim hayatını kurtardım canım az kaldı, adam direk bana daldı... yani anlayacağın oyunda rp yapan pek yok
paladinler undeadlere x2 vursa sence kim gidip undead alır ?

niye gerçek hayatla karşılaştırıyosun oyunu onu anlayamadım, mageler deri giyemiyor çünkü oyunun dengesi bunu gerektiriyo, paladinlerde aynı şekilde..
bende en çok bu şıkka güldüm çünkü elfler büyüyü bulmuşlardır, sonra büyünün yozlaştırıcı etkisini farkedip büyü kullanımını yasaklamışlardır, buna karşı çıkan elfleri diyarlarından sürmüşlerdir ve hayatlarına büyüsüz devam etmişlerdir(druidizm çalışmaya başladılar büyücülük yerine çok farklı şeyler). O sürülen elflerde kendilerine high elf adını vermişlerdir ve sonradan lordaeron adını verecekleri kıtada büyü çalışmalarına devam ettiler

elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım, fikirlerin değişir umarım :-)

kesinlikle dusuncelerinden dolayı sana saygı duyuyorum ben sadece benim gözüme batan şeyleri yazdım.başkası ne düşünür bilmem.tek bildiğim şey var oda keşke herkes senin gibi seviyeli olabilse.her ortamda olduğu gibi buradada birkaç kişi çıkıp ortamın
seviyesini düşürüyor.yorumların için çok teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
gudu, 10 Şubat 2005 02:27 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben final betada lvl 45 paladin yarattım
oyunu beğendinizmi diye soracak olursanız genel olarak guzel ama bir kaç detay acayip canımı sıktı. ve bunuda sizlerele paylaşmak istedim eğer herkes benle aynı kanıdaysa blizzard a mail atıcam
1-level up konusunda hero level diyorlar ve bana acayip saçma geliyor.lvl 60 tan sonra 2-3 surecek bi quest varmış
ondan sonra hero oluyomuşunuz.normalde 2-3 haftada lvl
60 olan biri 1 ayda 1 lvl atlayabiliyormuş.sadece bir düşünün etrafınızdaki herkesin KAHRAMAN olarak dolaştıgını:)Onun yerine lvl sınırı koymasalar bence süper olur:)
2-mount larla ilgili.Birkere hangi mantığa sığıyor bu lvl40 ta mounth alabilmek.6 yaşında bir çocuk bile ata binebiliyor neden bu kadar saçmalamışlar.biryerden biiryere gidene kadar insan sıkılıyo zaten.bide az bi level da degil LVL 40.mount kullanmak için bekliyosun.hele en sacma yanı ise okadar lvl bekliyosun üstüne üstük mount hızlı gitmekten başka bi işe yaramıyo yok efendim paladin e war horse.sadece adı.mountların ustunde attack yapamamak kesinlikle saçmalık büyü bile cast edemiyosun.battle da çagıramıyosun mountunu sadece daha hızlı gidebilmek için 40 lvl bekliyosun kesinlikle bir fiyasko.
3-adamın biri çıkıyo paladin çok güçlü diyo paladinler lvl 40 mount unu bedava alıyo dio paladinleri güçsüzleştiriyo blizzard.böyle şeymi olur.paladinler güçlü olur onun için questleride zordur.paladinler güçlü olur çünkü haksızlıık yapamaz.eğer yaparsa bildiğiniz gibi fallen paladin olur ve güçleri elinden alınır ve sıradan bir warrior olur.bir paladin bir yere bir dragon saldırmışsa siz kaçın ben hallederim der.siz kalkın biri saçmasapan laf etti diye paladinleri güçsüzleştirin.
4-seal of command sealda açıklamasında verdiğin dmc le orantılı dmg vurdugun yazıyor.ve düşman dmg ye parry yapıyor dodge yapıyor boyle saçmalık olmaz bariz güldüm görünce.ortada fiziksel bi attack yok ve adam kılıcıyla parry yapıyor daha nediyeyim
6-Paladin ler korksuz olurlar hiçbirşeyden kormazlar demiştim bu bilinen genel birşeydir ama bu oyunda oyle bişey yok biri size fear attımı dörtnala kaçıyosunuz bence çok komik.
9-Adam kendine armor yapabiliyo ama kendi yaptığı armoru tamir edemiyok.çok ilginç (!)
bunlar sadece aklıma gelenlereğer sizinde farkettiğiniz şeyler varsa toplayıp blizzarda bi mail halinde göderelim.
Kusura bakmayın arkadaşlar bunları okuyupta sinirinizi bozduysam en azından oyunu aldığınızda benim kadar çok şaşımazsınız açıkçası ben biraz hayal kırıklığınada uğradım.Blizzarda yakışmamış bunlar.hepinize iyi eğlenceler oyunda
Bana sorarsanız bunlara rağmen genede oynicam.Vakit geçirmek için çok iyi.Kalın sağlıcakla....

[Bu mesaj gudu tarafından 10 Şubat 2005 02:30 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj gudu tarafından 10 Şubat 2005 02:37 tarihinde değiştirilmiştir]

son mesajları okumadım muhtemel ncevapta verilmistir ama ben kendimce yanıtlıcam hepsini
1-level cap kesinlikle 60ın ustune cıkmaz cıkarsada şu anki oyun dengeleri bozulur talent vs den dolayı yapsa yapsa en fazla 60dan sonra hero level denen geyigi eklerler yada ne biliyim faction poınt tarzı bişiler ekler yeni skiller alabilirsin bilemicem
2-mount olayı cok guzel bence su an ama warlock ve paladin mountları dikkat edersen normnal mount gibi 3snde degil 10snde summon oluyo ki bu acil durumlar icin cok onemli hele bide mountluyken attack verme demişşin allah o zaman düsünsene honorable kill gelse bile lvl40 adam gider lvl38 veya alt limit kacsa honorable killde resmen faction farming yapar
3-ad&d degikki bu fallen paladin vs kimsenin rp taktıgı yok rp serverları var orda oynarsan belki oyle davranabilirsin ha paladin overpowered kimse gelip bıdbıd etmesın heal icin manasının kesinlikle arttırılması ve cooldownun uzatılması lazım holy shieldinda belli bir sansla iptal olması falan gibi bir kac nerf yakışır paladine
4-5-6-7
bunlara ortak bir fikir vericem bence senin dusuncelerine ortak ama lutfen alınma :)
holy shield suresi 10sn falan olmasın bence acma kapam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...