Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Türkiye'de bu cihazı gidip görüp alabileceğimiz bir yer var mı bildiğiniz? Hani teknoloji mağazalarına falan baktım netten göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 google'a yazınca 2-3 tane hepsiburada link'i çıktı 690 liraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Gidip görüp alabileceğimiz kısmını daha fazla açamam sanırım inan betimlemeye üşeniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 OKUMAYI BİLMEDEN POST ATIYORLAR YA pff görmemişim orayı gaddem (facepalm) bi de ben bayadır her şeyi internetten basıyorum, zihin elleyerek satın almayı reddetti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 D&R larda oluyor zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 kalp atışı için istiyorsan göğüs bandı öneririm polar h7 ve ya h8 en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar