huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bir dinleyin baya iyi olmus eheheh http://www.scuniverse.com/item.php?id=406 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 iğrenç :-P ama sesleri çok güzel, iyi şarkıcı çıkar bunlardan kaset yapalım hemen :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahah daha ne olsun ? isci bastim expleri aldim var ya oyun kesin benim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Haha süpermiş ya[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 zuahahaahaahahahahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 microsusunndan combatınndann apmsi 300 olmusss :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mehhuehuehu Boxer ın Türkiy e şubesi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 ahah. buna benzer bişi yapmak lazım :D varmı sesi güzel bi pati? bide bilgde muzik yapma işniden anlıyan bi tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Geyik olmuş baya .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 iğrenç derken ciddi değildim güzel yapmış özellikle "overlordlar kaçır beni" ve "oyun var ya kesin benim" kısımlarında yarıldım. ancak sonu biraz sıkıcı olmuş, hele "atariler ne boş işmiş" olayı.. bir de senaryo karışık geldi. olay nedir biri açıklasa sözleri tam olarak biri yazsa sevincem...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 keybordu taktim mouse u taktim ayari yaptim ben hazirim kulaklikta sorun cikti ugrastirdi ama yaptim baktim olmaz nick name aldim hydralardan bir tomardimisci bastim expi aldim oyun var ya kesin benim kalabalik bir ordu yaptim lost tempıl ı gezdim dolastim hydrasinlan lurkerinlan explerini 1 1 aldim baktim olmaz base e daldim overlarlan drop yaptim lan bir baktim templar emmi overlordla kacir beni baktim olmaz tempe(templara) daldim quuen ile infest ettim darkswarmi base e attim gidene kadar vura vura bicti beni microsunla combatinlan apm si 300 olmus klanlardan birine sordum lan meger herif gosuymus ogogo(gosu) ylan oyun attim baktim olmaz disci attim slayerda yana bundan gosulardan alir neyi caydanlik kulpsuz olur mu marine medicsiz olur mu arbiterla dondursanda firebatler yakar beni anladimki zamaninda babam dogruyu soylemis sigortali is dururken atariler cok bos ismis dusundumde ben ne yaptım hayatimi zehir ettim vay hydra yap upgrade bas ulan bunlar ne bicim is bu arada ayni arkadaslar yeni bir calismaya baslamislar atarim gene linki edit : biraz düzeltme [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 28 Aralık 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hydralardan bir tomardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 baktim olmaz TERRANa daldim quuen ile infest ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ahah oldum dinlerken de gosuymuş ne demek lam:)?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gosuyu bılmıyon galıba :)...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bilmiom. suc mu?//batilc[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 gosu = aşmış oyuncu , işi gücü o oyunu oynamak olan onu yenebilecek kişiler cok az olan kişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Fena değilmiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gosu korece buyuk usta demek . bakiniz grandmaster . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 aydınlatma ici saol[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ben hiç bişey anlamadım sözlerden.Güzel gırgır yapmışlar ama duyulmuo adam gibi lafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 demin dinledim hala gülmekteyim[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Donersın normale az sora endıse yok..[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 site acılmıo[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 said: LasT_SuRviVoR, 31 Ekim 2004 18:38 tarihinde demiş ki: microsusunndan combatınndann apmsi 300 olmusss :D apm ne yaw?????[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar