fcon olarak trium problem değilde, abileri goon gelirse gg
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
North vs South
Tri daha çok NCPL ye yakın gibi.. Goonlarla ortak bir iş yaptıklarını görmedim daha önce..
Bir de madem FCON dasın, TRI niye size savaş açtı, bi ara ally idiniz sanki.. content için mi sırf ?
Ally değildikte , bazen ortak savaşlara gidiyoduk ( gidiyomuşuz )
Ama şimdi milletin canı sıkıldı heralde. Para harcayacak yer bulamıyolar. Geçen gün 120 süperle geldiler, yanlarında diğer ufak gemiler falan.
Ama şimdi milletin canı sıkıldı heralde. Para harcayacak yer bulamıyolar. Geçen gün 120 süperle geldiler, yanlarında diğer ufak gemiler falan.
Benim bildiği önceden süperler titanlar falan 2-3 aracı vasıtası ile alınıp satılırdı şimdi gemi satış kanılında itine dök süper ve titan kontratı var. Bu gemilerin böyle ayağa düşmesiyle beraber 120 süperle gelmeleri normal. Biraz zorlaşması lazım böyle gemilerin alınmasının ve yapılmasının.
nerede o eski doomsdayler asd
geçen açtım hesabı razordan atmışlar beni devamsızlıktan (dlkfmgkdlfmg) seviq de tüm assetlerle mal gibi duruyorum capital falan. bilmediğim bir alliance almış çıksam bir daha giremiycem falan.
Test tri falan hala duruyor mu ya. kaç yıl oldu oynamayalı
Test tri falan hala duruyor mu ya. kaç yıl oldu oynamayalı
Hala çoğu eski gruplar aktif.
- 2 ay sonra ...
hahahah ver mehteri veeer
Uygun fiyata fcon bolgesindeki mallariniz alinir.
Amiga da çok efsane bir oyun vardı bu isimle. Hala animasyonları aklımdadır. :)
Trinin zaten renterları vardı. Savaşın sebebi biraz karışık ve dolaylı.
Ben de iki aydır tri deyim, savaşın niye çıktığının bir önemi yok, önemli olan ortada bir savaş olması :)
hele hele
https://zkillboard.com/related/30000450/201711061800/
Evac zor iş tabi allianceın arkanda olmayınca. Bir kişi 120b kayıp.
Evac zor iş tabi allianceın arkanda olmayınca. Bir kişi 120b kayıp.
Pm attim yanlislikla ya
Nigx onun adi
Sort da ziyan
Nigx onun adi
Sort da ziyan
Valla onlar da evlerine dönüyor, bizi yine zor günler bekliyor..
Öne çıkan mesajlar