Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigaraya zam mı geliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün yaptığım piyasa araştırması sonucu bir çok bayiye sigara ulaştırılmadığını gördüm. (Kahretsin pall mall light içiyorum bu yüzden) Bayii sahipleriyle yaptığım konuşmada ise bunun sebebinin sigaraya zam gelme ihtimalinin yüksek olmasından kaynaklandığını öğrendim. Hava muhalefitinin ulaştırmada sorun yaratmış olabileceği ihtimalini hatırlatsamda çok daha kötü hava koşullarında ulaştırma işleminin gerçekleştiğini bunun sebebinin muhakkak zam öncesi stok olduğunu söylediler. Bilgilerinize arz ediyorum efendim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
ehue guzel cevap :)
vala ben tvde gormedim böle bişeyler (içmem).. gozume carpmamıs olmasıda muhtemeldir[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen...
Mesaj tarihi:
rakıyada gelmişti hayır gelsin gelmesin demiyorumda i.neler tezgah altı yapıyor ara ara ölüyorum ya[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Mesaj tarihi:
geldi zaten rakıya 22,50 ytl[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
The_, 06 Şubat 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
Offf baya uzun bu ya..
Mesaj tarihi:
rakıya gelmiş olması lazım çünkü ben 12,5 liralık muz likörünü almaya gittiğimde 16 lira dedi dumur oldum[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Gelsin valla hoşgelsin...
Sigara içenlere girdi filan diye pis laflar varya aldırış etmem..
Ne yani 300 bin lira için sigarmadan mı vazgeççem?
En yakın kankim Marlboro box... ;)[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Mesaj tarihi:
Hoop beni sattın iki dakkada?[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Saeros, 02 Şubat 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
sevgili günlük, bugün paticik'te "günlük" diye bi topic gördüm, girdim hemen, post kastım.

Aramil İlphukiir
Mesaj tarihi:
Pardon seni unutmuşum hehe
Senden sonra demek istedim :)[signature][hline]Delanoresse, 08 Aralık 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
reskille bagladigim gunleri unutma arcane, sen beni kestiginde ben hatuna gitmistim.
Mesaj tarihi:
oturduum yede resmen sigara kıtlıı var
winston kalmamamış hiçbiyerde

migroslardan fln alabiliorum hala ama bakkalrda yok üf[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
THEMAHMUT, 06 Şubat 2005 22:30 tarihinde demiş ki:
SİPASTİKİSİN LANSEN
Mesaj tarihi:
ankara philip morris distribitoru olarak bugun yarın geleceğini(distribitor mal alımı persembe ve cuma gunu geneelde bu gunlerde yaparlar) en gec pzt gunune falan gelecegini soyleyebılırım :)
  • Yeni Oluştur...