Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Şunları okumuş beğenmiş biri olarak ne okumamı önerirsiniz. Ken Follett - Bir katedralin öyküsü Wilbur Smith - Muson Yağmurları Frank Herbert - Dune 3 kitap birbiriyle ne alaka diyebilirsiniz. 3'ünün ortak noktası politik,macera dolu kurgu olmaları. Gercek bir dunyada gecebilir,gecmeye bilir. Tarihi olabilir, günümüz veya gelecekte gecebilir fark etmez... D&D , zaman çarkı markı tarzı fantezi kitabı olmasın lütfen. En fazla game of thrones tarzi fantastik olsun hatta yukarda ornek verdigim 3 kitabın içine ekleyebiliriz game of thrones'u. Bir katedralin oykusu ve game of thrones'u daha dizi film projesi olmadan sayende bulmustum pati. Bana bir kitap daha bulun be :)
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 john carterları okusana. direk bütün barsoom serisini oku. hoşuna gider bence. rocannon's world, planet of exile, city of illusions. bu ücünüde okuyabilirsin sıraya dizip. hatta direk ücünün toplandığı bi softcover olması lazım. dünyanın en fiyat performans kitap derlemesi olabilir.
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Geçen sene okuduğum Pierce Brown'ın Red Rising / Kızıl Yükseliş serisi vardı, masaüstü bölümünde bahsetmiştim, belki hoşuna gidebilir. Politika ve macera içeriyor. Dizisi de olan Expanse var, büyük ihtimalle biliyorsundur. Komutan Alatriste serisi var, Rönesans İspanyası'nda geçiyor, Üç Silahşörler tarzında. Filmi de var.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Neal Stephenson okuö
Vicissitude Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 peygamberimiz muhammed'in (allahın selamı onun üzerine olsun) mekkeden medineye hicretinin 1438. senesi ve halen ucuz habeşi genre edebiyatı okunuyor. insan hayret ediyor.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Red Rising'e bakmistim biraz. Guzel kitaba benziyordu ve turkce cevirisi yoktu. Aslinda okuyabilirim cok agir degildi anlatim ama expanse mesela, diziyi izlemesem bir cok sey havada kalirdi. 80 sayfa okuyup biraktim onu. Ingilizce kitap okurken en sevmedigim sey acaba bir seyi atladim ya da yanlis mi anladim ikilemi . Muhakkak bilmedigim kelimeler cikiyor özellikle (bilimkurgu,fantezi). Ebook-sozluk sagolsun hizli geciyorum ama yine de turkceye gore daha yavas okumak ve Nerden ciktigini anlamadigim bir olay oldugunda acaba bir sey mi kacirdim diyip geri sayfalari check etmek beni sogutuyor kitaptan. Vakif kitabini su anda okuyorum %80'de fln'im. Beni pek etkilemedi. Uzay caginda, uzay araclari kömürle çalisiyormus gibi bir dunya var. Nukleer teknoloji en gelismis(ulasilmaz) teknoloji konumunda. Asimov yilina gore muhtesem bir eser cikarmis ama bir dune kadar etkileyici gelmedi (dunyasi sarmadi diyelim kurgu guzel ) Hatta dedim fetö gencliginde kesin bu kitabi okudu, etkilendi :) Seri 2.-3. Kitapta ustune katiyorsa devam ederim... Önerilerin hepsine bakicam sagolsun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Neal Stephenson'un Barok serisi işte tam senlik.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 kick starter patlatan adamın kitabımı okunurmus
Öne çıkan mesajlar