Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Bunun konusu nasıl açılmamış. Dün bitirdim, baya sanat eseri olmuş bence tavsiye ederim. said: What Remains of Edith Finch is a collection of strange tales about a family in Washington state. As Edith, you’ll explore the colossal Finch house, searching for stories as she explores her family history and tries to figure out why she's the last one in her family left alive. http://store.steampowered.com/app/501300/What_Remains_of_Edith_Finch/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 attım wişliste. ama 31 tl pahalı geldi azıcık. düşerse emikleriz. hikaye güzel diyor bütün reviewler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Bunların bilgisayar oyunları başlığına yazılmasına bile karşıyım ben :). Vizyon daha uygun. Sevene hiçbir lafım yok tabiki ama beni oyun olarak doyurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 önceki akşam dayanamadım aldım. daha önce de "story rich" oyunlar oynadım ama kesinlikle en çok iz bırakan bu oluyor. yine stanley parable falan gibi oyundan çok "deneyim". ama gerçekten bir sürü güzel fikir barındırıyor, şaşırtıyor ve hayran bırakıyor. çocukken bol resimli masal kitabı okuyup kendimizi kaptırdığımız zamanlardaki tadı veriyor. 3-4 saat bir süresi var ama. 30 lirayı hakediyor mu yoksa indirim mi beklersiniz bilmiyorum. sesler iyi, grafikler dozunda olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar