elladan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 üzüldüm valla, çabucak yenildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 çabucakmı aylardır ilk kez kesiliyo hemde daha betada retrailde iyi bi donatırlar onu[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bizim türklerden kim alacak ilk onyxiayı acaba , artık sadece asr hm yok nede olsa bir dolu guildimiz var başka forumlardada bakalım neler yapabilicez türk oyuncular olarak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 türkler ve birlik hahaha en son olucak şey :D ama şu bir gerçek şuan us serverındakı sağlam guildler delirmiştir ahahah[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Korea gelenegi bozmuyor.Bir blizzard oyununuda oynayamayan allahın cezaları =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ahaha, 1-2 ay mı? ben bi sene yaşar diye düşünmüştüm, allah bu korelilerin!... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bunun moviesini bulmamız lazım biyerden. warcraftmovies.com a gelmişmidir acaba...[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 moviesi lazım evet ya taktik alalım biraz adamlardan :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 en az 100 kişi varlar orada tabi korede herkes 2 gunde levle 60 olduğu için pek bi zor olmamıştır oyuncu bulmak[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 raid'in max alabileceği kişi sayısı var. 5'er kişilik gruplardan 10-12 grup mu ne. bu arada guild olarak gitmişler galiba tabardlara bakılırsa.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 taktigi soyluyorum +2342424234234 fire resirt +2234234234234 player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu arada dikkatinizi cekerim ss i alan adamin 5753 life i war ve grupta 7624 intli bir kisi war allahim kac int vermish ole bende isterem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 daha önce 3453453242 tane attempt izledim +23423434 fire resirt ide +53453453 playerıda öttürdü onyxia cık. Bişeyler var orda tamam +23432432 player olayı dogru ama yetersiz.Taktiksel bi olay var orda[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 29 Ocak 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 cinlilere de korelilere de kafam girsin de cikmasin emi.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 36 tane hunter ayni anda scorpid sting kullanip yaratigin cigerini curutuyorlar cigersiz kalan hayvan etrafa ufleyemiyo bayilip gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hack dupe edit hede yoksa o ishte banada dd demesinler[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yok paladinler oyukuyp üflediktek sora kutsal cis yapiorlarmis.onixia nin atesi böle ce sönüomus.olay buymus[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde We hate the Palliance -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hay onyxia nızada size deee[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: xrex, 28 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki: said: ratrex, 28 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki: resimden çıkardığım kadarıyla en azından 15 kişi ancak keşmiş benim asıl merak ettiklerimin başında o kadar guçlu bir yaratığın içinden ne çıktığı bi de aklıma geldi keserken video ya çekmişlermi çektiyseler izleyecem hehe ne 15 kisisi full raid gidilior ona :) kusura bakma ilk resim e bakarak soylemiştim diyer resimleri gormedim ilk resimden yola cıkarak soyledim bunun videosunu bulan arkadaşlar olursa haberdar etsin milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: xrex, 29 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: yok paladinler oyukuyp üflediktek sora kutsal cis yapiorlarmis.onixia nin atesi böle ce sönüomus.olay buymus hordelerin arasında paladinin ne işi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 önce bi yeni patch notlarini okuyun *Onyxia correctly hovers instead of standing in midair. sonra bi düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Onyxia nın ayağının altında var 15 kişi sırf... Yalnız başka birşey dikkatimi çekti bakınca Dropları gördüğümüz resimde, millet dönmüş fotoğraf çektimiş yani bu derece organizasyon da olmaz olsun :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Karabulut, 28 Ocak 2005 23:51 tarihinde demiş ki: bu arada dikkatinizi cekerim ss i alan adamin 5753 life i war ve grupta 7624 intli bir kisi war allahim kac int vermish ole bende isterem Böyleleride var. :) TIK[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 allah bilir ayaginin golgesinin dustugu yere ates gelmiyodur... haliyle bu adamlar da catir catir kesmislerdir... exploitci millet.. bizim gibiler valla. merak ediyorum eu cikinca acaba bizimkilerden neler cikacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 %100 videosunu cekmişlerdir bir bula bilsem ne yapıp edip izleyecem çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar