Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Onyxia da öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim türklerden kim alacak ilk onyxiayı acaba , artık sadece asr hm yok nede olsa bir dolu guildimiz var başka forumlardada bakalım neler yapabilicez türk oyuncular olarak ...
Mesaj tarihi:
Korea gelenegi bozmuyor.Bir blizzard oyununuda oynayamayan allahın cezaları =)[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Bunun moviesini bulmamız lazım biyerden.
warcraftmovies.com a gelmişmidir acaba...[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
raid'in max alabileceği kişi sayısı var. 5'er kişilik gruplardan 10-12 grup mu ne.

bu arada guild olarak gitmişler galiba tabardlara bakılırsa.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
daha önce 3453453242 tane attempt izledim
+23423434 fire resirt ide
+53453453 playerıda öttürdü onyxia cık.
Bişeyler var orda
tamam +23432432 player olayı dogru ama yetersiz.Taktiksel bi olay var orda[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.

[Bu mesaj Eternal tarafından 29 Ocak 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok paladinler oyukuyp üflediktek sora kutsal cis yapiorlarmis.onixia nin atesi böle ce sönüomus.olay buymus[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
Mesaj tarihi:
said:
xrex, 28 Ocak 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
said:
ratrex, 28 Ocak 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
resimden çıkardığım kadarıyla en azından 15 kişi ancak keşmiş
benim asıl merak ettiklerimin başında o kadar guçlu bir yaratığın içinden ne çıktığı

bi de aklıma geldi keserken video ya çekmişlermi çektiyseler izleyecem

hehe ne 15 kisisi full raid gidilior ona :)

kusura bakma ilk resim e bakarak soylemiştim diyer resimleri gormedim ilk resimden yola cıkarak soyledim

bunun videosunu bulan arkadaşlar olursa haberdar etsin milleti
Mesaj tarihi:
said:
xrex, 29 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
yok paladinler oyukuyp üflediktek sora kutsal cis yapiorlarmis.onixia nin atesi böle ce sönüomus.olay buymus

hordelerin arasında paladinin ne işi var
Mesaj tarihi:
Onyxia nın ayağının altında var 15 kişi sırf...
Yalnız başka birşey dikkatimi çekti bakınca Dropları gördüğümüz resimde, millet dönmüş fotoğraf çektimiş yani bu derece organizasyon da olmaz olsun :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Mesaj tarihi:
said:
Karabulut, 28 Ocak 2005 23:51 tarihinde demiş ki:
bu arada dikkatinizi cekerim ss i alan adamin 5753 life i war
ve grupta 7624 intli bir kisi war allahim kac int vermish ole bende isterem

Böyleleride var. :) TIK[signature][hline]pff
Mesaj tarihi:
allah bilir ayaginin golgesinin dustugu yere ates gelmiyodur... haliyle bu adamlar da catir catir kesmislerdir... exploitci millet.. bizim gibiler valla. merak ediyorum eu cikinca acaba bizimkilerden neler cikacak...
  • Yeni Oluştur...