yav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 bizimkiler de vaktinde ilk dökülen dişimi mi ne ablama vermişlerdi hacettepe üni'nin çatısına atsın diye mi toprağına gömsün diye mi ne tabi geyik şamata şeklinde yapmışlardı fsd sonuç: yüksek öğretimden pek nasiplenemedim hani haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2017 Başlığa girerken kafamda junkbox gibi düşündüm buda göbek havası çalanıdır falan demiştim ama şoke oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Benim göbek bağı halen bende duruyor eritilmiş mumun içine atmış annem saklaması rahat olsun diye fosilleşmesini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 i can't even Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 senko said: pripyata gomsen, gobek bagindan bi cocuk daha olusur, sonra da gelir seni bulur. akshdkjahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar