xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 2. el olarak 2016 kışın leon fr 1.4 / 150'lik aldım. ama seat audio system yok. Büyük ekranlı falan ama speakerlar çok tatmin edici değil. şu sıralar ses sistemi bakar oldum fakat çok çömezim bu konularda. JBL, Pioneer gibi markalara baktım ama daha uygun ve muadili olan markalar olduğunu öğrendim. hangi markalara bakabilirim ? nerelerden sorup-soruşturma mı tavsiye edersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 aa ben de seat fr alıcam yakında 0, ses sistemi iyi değil mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 -Deno- said: aa ben de seat fr alıcam yakında 0, ses sistemi iyi değil mi diyorsun? secenek sunacaklar. seat sound system kesin al yoksa ender elektroniktende alabilirsin. su anda 620 liraymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Kac paraniz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Focal lara dls lere cikabiliyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 ürüne göre hareket edebilirim herhalde. bi bütçe tam bişey diyemem ama 3000-4000 tl belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Alpine coaxiel sistem yaparsin o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 bi de şöyle yerlestirirken cizme kirma genisletme olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2017 On tarafta buyk ihtimal 16 lik 2 yollu mid takimi vardir, ayna dirseklerinde tizleri kapi pandizotlarinda midleri vardir. Arkada da aynilari olabilir ya da 13 luk olabilir onu tesisatci soyler. Arabada onemli olan on takimlardir ama arkayi da bos gecmiyim dersen focal takim alcan 2 tane bi tane de bagaja bas. 4+1 lik audioson amfi. Bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 seat sound system icin bagaja ek ilave bi stepne daha alinmaliymis, basaaran otomotivdede seat sound u deneyebilecegim bir araba yok. acikcasi bunun disinda hangi marka modelle ilerleyebilirim ? on-arka ve bagaj icin tek bir markadan direk paket var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar