Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lise 2 ciler..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
www.lise2yiz.biz

tavsiye ederim bir lise 2 li olarak.
edit:yazım hatası.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 31 Ocak 2005 09:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ciddiye alma hemen gökkan =)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
toplanalım da napçaz ki ?[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
88=Lise 2 olur genelde o yüzden..[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
hzrlık okudugunu varsayaraktan.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
lütfen haz1rligi atlamayalim iyice küçülttünüz ha normalde lise-3 tük dimi pyro[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Mesaj tarihi:
lise 3 olmamız gerekti ama ben memnunum halımden =) hzrlık rulz.unutulmaz gunler onlar eheh.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya arkadaslar 2. dönem için yazılılarda çıkçak(daha önceden çıkmış veya çıkma ihtimali yüksek olan) yazılı soruları içeren döküman, web sitesi fln var mı bildiğiniz ya?Bazı sitelerde çeşitli okulların 2.dönem yazılıları fln war onun gbi bişey bulmak lazım.Bilenler yazsn wala..örnek site weriyim bi tane:
http://www.dindersi.com/
alınız ;) bu tür şeyler lazım işte

[Bu mesaj gokkkan tarafından 31 Ocak 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
öeh öle bi site bulursan bende istiyorum :) bnm ablam dersanede ögrencılerıne buyuk ogrencılerden öncekı sene sorulmu$ soruları ögrenıyorduda o da biyoloji ve izmir icin :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
gokkkan, 31 Ocak 2005 11:43 tarihinde demiş ki:
ya arkadaslar 2. dönem için yazılılarda çıkçak(daha önceden çıkmış veya çıkma ihtimali yüksek olan) yazılı soruları içeren döküman, web sitesi fln var mı bildiğiniz ya?Bazı sitelerde çeşitli okulların 2.dönem yazılıları fln war onun gbi bişey bulmak lazım.Bilenler yazsn wala..örnek site weriyim bi tane:

"çalışmadan,öğrenmeden,yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela halsiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumlardır.

Mustafa Kemal Atatürk.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
Mesaj tarihi:
said:
LasT_SuRviVoR, 31 Ocak 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
said:
gokkkan, 31 Ocak 2005 11:43 tarihinde demiş ki:

"çalışmadan,öğrenmeden,yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela halsiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumlardır.

Mustafa Kemal Atatürk.

Kardes güsel sölion da örneğin karmaşık sayıları öğrenmek bana ne katck merak ediorm.Benim kafam Fiziğe çalışır ama okulda öğrettikleri fizik mi sanki huh?
Mesaj tarihi:
Karmasık sayılar ne mi katıcak? Öhö öhö trigonometri icin de demissindir aynı seyi simdi. Fizban +1 onlar gayet de onemli ve gerekli konular universitede, lisede mat'ı bosverirseniz unide calculus basınıza sopayla onların hepsini sokuyo. Siz karmasık sayıları da trigonometiriyi de bilmemne hedesini de hepsini iyi ogrenin =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
  • Yeni Oluştur...