Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW mu GuildWars mi???????????????

Esteban

Öne çıkan mesajlar

Mmorpg oynamış olman konsepti anladığın anlamına gelmez . Bence guildwars mmorpg değil mesela , ha kötü bir oyun mu ? hayır değil piyasadaki pek çok hilkat garibesi oyundan çok daha iyi.Peki mmorpg mi ? hayır . Yani wowla aynı kategoride değil , Wowdaki sistemle guildwarsdaki sistem karşılaştırılamaz bile . Grafik olarakda nedense wow oynayamayan herkes grafikleri kötü diyor ; ulaşılamayan ciğer misali direk çamur atılıyor yani . Bence grafikleri çok güzel hatta güzelden öte ben oyunu oynarken kendimi bir tablonun içinde gibi hissediyorum bunu bana quake1le başlayan oyun hayatımda daha önce hiçbir oyun yaşatamadı . Bazı oyunlar oyundur ama bazı oyunlar sanat eseridir bu oyunları defalarca bıkmadan usanmadan oynarsınız . Bunlara örnek fallout serileri ,arcanum , sanitarium , worms1&2 , dianlo 1&2 hellfire ,starcraft , warcraft gibi oyunları örnek verebilirim . Daha önce hiçbir mmorpg için bu oyunlara karşı hissettiğim gibi bir çekim hissetmemiştim ; taki wow çıkana kadar . Wow cidden bir ekol yani ve şu anda mmorpg piyasasında bu oyunla eş tutulmayı bırak , kıyaslanabilecek oyun yok . O kadar mükemmel yani. Bunlar benim görüşüm tabi ben blizzarddan ne çıkarsa alırım diyen , warcraft ,diablo ,sc hastası bir adamım ve snaırım burda orjinal wow alan ekibin tamamı benim gibi yani boşuna kasıyosun guildwars vs diye şu an değil mmorpgde , spde beni bu oyundan uzak tutabilecek birşey yok . Hemde gwyide biliyorum oynadım yani baya bence wowla aynı kademede tutman komik o oynu hatta dha iyi olduğunu iddia etmen dahada komik :D . Neyse ama zevkindir saygı duymak lazım . İyi oyunlar ....[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT

[Bu mesaj Dunedain tarafından 10 Şubat 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi senin GW ile ilgili yorum edinmen cok zor bisi WoW forumlarinda. Burdaki kimseden boyle bir karsilastirma beklememek lazim tabiki herkes WoW diyecektir. Fanatiklikle alakasi yok. Sadece WoW forumlarinda olduglumuz icin boyle tepkiler aliyorsun ki bu cok normal :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active

For The Horde..

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

ilerde anlasilacam ben . bekleyin ve gorun ahada buraya yasiorum.(bu arada Fallout dedin canimi yedin benim o ayrii:) ama sen zaten starcraft diablo 1 ve 2 helfire serileri felan diosun ya. hah iste onlari yapan tayfa yapti zaten GW yi bende onu demeye calisiorum sanaaa. benim celiskim orda basliorrr . sirf starcraft ghostu oynamak icin ps2 almis adamim ben . blizzarddan babam ciksa yerim beaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...