obacan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet işte benim yaptığım bir honda bunu elle çizik pcye aktardım sorada üstünde çok hafif oynadım istediğiniz kadar elestirebilirsiniz tabiki :) Eğer bunu beğendiyseniz yakında aynı teknikle kendi tasarımlarımıda çizip buraya koymayı düşünüyorum ona göre yorum yaparsanız sevinirim :)[signature][hline]Blind GuardianEğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bir ortho çizim için bence yeteri miktarda gölgelendirme mevcut.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 teknik çiizm ama renk ve gölge olmaması gerek zaetn değil mi :)[signature][hline]I have grown older, You have grown colder, And nothing is very much fun, Any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 eheh sabah olmus hayır dorsia cim simdi burda perspektif fiye birşey yok gölgelendirse saçma bişi olur ondan yoksa ben senin kikinci mesajında anlaadım fda volfi turşuluğu ehe : ). Bu arada bazı teknik çizimlerde gölgelendirme olabiliyor. en azından benim gördüğüm örneklar vardı. Ama gayet teknik gölgelendirmeler, derecelik açıyla düşen kenarları keskin.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pergelle falan cizdin sanırım. o kadar duzgun tekerlegi cizmek mumkun degil lan. cok guzel olmus. bir teknik resim icin tekerince iyi. 3 boyutlu cizimlerin varsa onları da merakla bekliyoruz obacanım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Zaten teknik cizim diyor Elvyn. O değildi eğer cepheden bi honda fotosu varsa cok daha rahat yorum yapabiliriz.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 glz olmuss benzinlik biraz yukarida ama genede baya iiii..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Cuce, 27 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Zaten teknik cizim diyor Elvyn. O değildi eğer cepheden bi honda fotosu varsa cok daha rahat yorum yapabiliriz. ne bileyim hastadır elle cizer hehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben elle çizdim mesela..gayet ağrılı t cetveli neye yarar sanıyorsunuz. bu arada teknik bir çizim de tarmalar yerine görmediğin çizgileri silik belirtebilirdin ama şöyle bir sıkıntı var ki bu arada honda simetrik bir şey oldugundan tüm arkada kalan çizgiler öndekiler üstüne denk geliyor.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Elle mimarlik ögrencileri çizer iste (-: zavalli bizler... böhü[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ehehe bu arada ilk defa zevkine teknik çizen birine rastladım : ). ama yine koltukları ic mekanı silik olarak ya da "nokta nokta" belirtmeliydin en azından teknik bir çizimde beklenebilirdi bu. [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 27 Ocak 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 teknik resim illet bir sey ardethten iliyorum ehehe.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 reeldeki bi arabanın aynısını çizdiysen yorumum biraz saçma kaçabilir eheh arka kısım fazla kalın orta ve öne göre, yandan iyi gözükmüyor.[signature][hline]kaçın! burizası var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ehue saolun yorumlarınız için beni gaza getirdiniz dahada çizcem :) Bu arada kapının oldu yerde eskiden baska bişi varda sildim baya ama belli oluyo :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 gzl deil ama hos olmus[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o ne demek ki ?[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu arada cidden bence çok eylenceli bişey ve evet sadece lastikleri pergelle çizdim gerisini elle çizdim :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Şok güzel olmuş. sadece benzin kapağında problem var. Yeri kaymış. YTÜ standartlarına göre 10 alırsın ancak :) Sen bunu 3 boyutlu da çiz, ben bir alıp Bursa Otosanda yaptırayım bu aletlerden, usta baka baka toplasın bir tane :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Ehue :) çizerim ama bi kaç saat uğrasmam lazım :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 walla bence güzel olmuş heleki diğer yerlerde cetvel bile kullanmadıysan cidden çizgini takdir ettim :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 güzel cizim.[signature][hline]imza, tAKA pAAL' 05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Ya lastikler falam hariç o yuvarlak yerlerde tabiki bişey kullanılmaz yani bende daha yok malesef onun ekipmanı, yeni bi kalem aldım onu deniyodum :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Kardeş bi tekne siparişi versekde çizsen hep araba olmaz[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Nası bişey istiyosun söle?[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 var o yuvarlak yerler için alet adı epsilon mu fransız cetveli mi neydi. Kırtasiye git iç-dış bir sürü S ve C kıvrımları olan bir cetvel göreceksin o iş için zevk alıyorsan kesin almalısın : ) masa da al hatta yan zevk alıyorsan şahsen dönem bitirdim masasız kendim camdan birşeyler yaptım T için.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. http://golge-i-khan.deviantart.com/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar