monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Merhaba, Konut kredisi kullanarak bir eve niyetlendik ve aldık. Sağolsun ekspertiz apartmandaki numaralandırma karışıklığını önceden farketti ve biz istediğimiz dairenin tapudaki projede karşılık gelen numarasının tapusunu satın aldık. Sorun nereden başladı bilmiyorum ama diğer dairelerin numaralarını kontrol etmedim, tapunun karıştığı kişiler baba-oğul olduğundan dolayı bir karışıklık oldu gibi geliyor ama nasıl oluyor çözemedim tabi. Fakat tabi sıfır bina olmadığı için bütün tesisatlar yanlış numaraya göre düzenlenmiş ve ben tapuyla birlikte tesisat numaralarıyla gittiğimde birazcık uğraşmak zorunda kalıyorum. Muhtemelen abonelikler ve ikametgah bilgileri yanlış numaraya göre olacaktır zaten bu yönde bilgi verdiler bana ilgililer. Bu tarz bir durumun sıkıntısı olur mu, neler olabilir, düzeltmek kolay mıdır, çok maliyetli mi olur. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 dosya arasına koyacağın bir kırmızı kağıt parçası kadar maliyetli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2017 Badumtıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Bunun için Büyükşehir belediyesinin bir hizmet dairesi var. Sırf o iile uğrasıyorlar. Adı aklıma gelmedi. Hayatım da ilkkez öyle bir terim duymuştum. Yeni ev almıstım bina eski kapı numarasıyla elektrik vs açtırıcam uyuşmuyor. Yani herşey belediyedeki o bölümde yapılıyor sanırım 12 liraya bir makbuz kesip düzeltiyorlar. 10 dakikalık işti güncelleme olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 belediyenin numarataj birimine gidip sorabilirsin. onlar yapman gerekenleri söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar