Sufi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bu kadar talep varken buna olmaz artık da 'yedeklere bir oyun açayım' falan diyen bir gönüllü çıkarsa adım bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Grego said: bir seans daha bitti, bitince biriniz özet yazın bari buralara da, öykünürüz sonra bakıp : ) şunu yapın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2017 ONW vardı benim. kayıtlarını filan da buldum. map+npc set. 3.5 ile bi oyun açayım diye düşünüyorum da cesaret edemiyorum ya. vakit ayırabilir miyim filan. WoW'u bırakmak lazım aslında bunun için. o zaman vakit bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ya ben bunu öğrenmek istiyorum. gelip dinleyebileceğim, HMM DEMEK BÖYLE OYNANIYOMUŞ diyeceğim discord kanalı filan var mı? oynuyonuz mu? stalker gibi takılsam arkada rahatsız olur musunuz. olmayın be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 twich de var abi bir yigin ingilicce varsa..otur seyret.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 bizim online campaign bi güzel patladı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 ben dedim twiche gelin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar