faki Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 bide hangi yüzle exploit yaptığını övünerek anlatıyorsun onuda anlayabilmis degilim, bu eziklikten mi kaynaklanıyor acaba ?[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Pa: Honor and Faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya harbi merak ettim bh satin alarak nasil master olacan. burda bunu baya bi merak eden vardır eminim. korkma zaten kimse 50 tane char satin almaz, dolayisiyla senden once kimse master olamaz. sadece merak ettim. soylersen sewinirim.[signature][hline] oawaen@infinty teras kasi master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya olay şu "bence" şimdi bildiğiniz gibi (yada şimdi öğreniceksiniz) rank atlamak için fr xp lazım. bu xp sadece karşı factionun jedilarını veya size saldıran master bh leri öldürerek kazanılıo.yani galiba arkadaş bu m bh leri alıp kendisine saldırttırıp öldürecek böylece fr ye fr demiyecek :D [Bu mesaj Genwa tarafından 31 Ocak 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Başka birşey olduğunu sanmıyorum.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 eclipse te jedi master hiç olmadi diye biliyorum,callawey kim olmuş master jedi?:D[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 İsmini hatırlamıyorum ama var ayrıca vipao da görmüs theed cantinada jedi master title li adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 hı...[signature][hline]SWG: <> Eclipse (Retired) ------------------------------------- EQ2: <> Runnyeye Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 hoo ? Sne ya bak en son gordugumde Master Commandoydu :P lol[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2005 Eski sistemde Master olan oldu su anda oynamiyo cogu sanirim , eskiden olay pvp rank seklinde olmadigi icin bu kadar zor degildi guargian-maser vs olmak..[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Petrus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ben birakali baya oldu satsammi aslinda..[signature][hline]Fastest Swimmer of Turkey.. Savaştaki ölüm korkusu düşman kanını tadana kadardır... Tayla Nomax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar