Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul seyehati

fenn

Öne çıkan mesajlar

Eşim ve 2 çocukla İstanbul u 2-3 günlüğüne gezmeyi planlıyoruz. Araba var. Ekonomik olarak nerelere gidebiliriz. bi el atıverin eyyy İstanbullu kardeşlerim. Kalacak yer önerileride beklerim. Şu an için öğretmenevlerinde kalmayı düşünüyorum ama bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

iş giriş çıkış saatleri dışında gezmenin bir sıkıntı olduğu yok. istanbulluluk yapmayın hemen, her şey size zor sanki.

sen bu burada ölüyoruz, bişe yapamıyoruzcuları bırak abi.

arabayı kadıköye park et ilk gün, moda, eminönü, karaköy yap. güzel sakin kahvaltıcılar var, aile kahvaltısı yapın hafta içiyse zaten baya sakin olur.

tarihe merakı varsa çocukları bi topkapı ya götürebilirsin. beşiktaş ta bir kazan yapılabilir, istinye, sarıyer sahil boyunda masrafsız gezilebilir.

emirgan, çengelköy veya beylerbeyi olabilir.

mümkünse sabah 8-10 arası akşam da 5-8 arası araçtan uzak durmaya çalış.
Sosyal ağlarda paylaş

bu sıcakta istanbul mu gezilir ya. bugün bi kadıköy'e gittim işim vardı. sırılsıklam oldum terden. boğanın orda çevik kuvvet bekliyor. az ilerde ohal kaldırılsın pankartı açılmış. arkamdan yürüyen adam sana mı kaldı ohal amua goyim diyordu kadına uzaktan sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

iş giriş çıkış saatleri dışında gezmenin bir sıkıntı olduğu yok. istanbulluluk yapmayın hemen, her şey size zor sanki.

farkli istanbullarda olabilir miyiz :)
burda pazar oglen e5 tikaniyor milletin avm sevdasi yuzunden
cmtsleri ikeanin icinde trafik oluyor park icin.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

airbnb den ev kiralayın, taksim de, ortaköy de, beşiktaş ta gayet güzel yerler var.

https://www.airbnb.com/s/Istanbul--%C4%B0stanbul--Turkey/homes?allow_override%5B%5D=&checkin=2017-07-28&checkout=2017-07-29&ib=true&room_types%5B%5D=Entire%20home%2Fapt&s_tag=eBEnQypW

kozalak said:

fenn said:

Temiz , güvenli ve ekonomik aile oteli lazım bize. kriter, yıldız , kahvaltı falan önemli değil.

beşiktaştaki cheya otele baksana bi.

Teşekkür ederim tuttum oteli. Galata köprüsünün tam karşısı. budget otel
Sosyal ağlarda paylaş

Beyazit eminonu arasini kac kere yurudum hem tramvay yolundan hem aradan kisaltarak falan. Tramvay yolu direkt turistik guzergah zaten de o beyazitin aralari arkalari falan cok garip geliyodu ya hakkaten baska ulke gibi. Sevimsiz yerler ama

Balat tarafina hic gitmedim ama degsik seyler var oralarda biseyleri kacirmisim gibi hissediyorum bazibazi

Bi kere de hidrellezde sultanahmetin asagisi ahirkapiya gitmistim ya ne degsikti oralar da
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...