fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Eşim ve 2 çocukla İstanbul u 2-3 günlüğüne gezmeyi planlıyoruz. Araba var. Ekonomik olarak nerelere gidebiliriz. bi el atıverin eyyy İstanbullu kardeşlerim. Kalacak yer önerileride beklerim. Şu an için öğretmenevlerinde kalmayı düşünüyorum ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 astral seyahat icin tek adres bagcilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 sile tuzla pendik..o cizgiyi pek gecmemek lazim..kadikoye parket..bir vapur yapin..olmadi adalar..avm insani degilseniz zaten cok yapilacak sey yok istanbulda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 avm isi baskent icin gecerli yaa istanbulda gezilcek cok yer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 maddi zorlamasin diyor..bir de istanbulda hususi araba ile seyahat zaten baska bir mecra..ayri bir hadise..hem de aile ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 daha zorlu bir challenge seçemedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 abi sehirici cok yakmiyosa ekonomik olarak ne zorlicak kalacak yer de ayarlamis ama ben olsam toplu tasima ile gezerim cocuklarla da olsa cunku istanbulda bircok sehre gore daha duzgun ve otopark cok ciddi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Araba ile istanbul gezmek... Ne cesaret var insanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Çocuklar kaç yaşında? Günün birini Vialand'a ayırman gerekebilir. Kültür turizmi için seçenek çok; Arkeoloji müzesi, Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet Camii, Yerebatan Sarnıcı, Dolmabahçe vs mutlaka görülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Seyehet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 "seyehat" iyidir ya dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 iş giriş çıkış saatleri dışında gezmenin bir sıkıntı olduğu yok. istanbulluluk yapmayın hemen, her şey size zor sanki. sen bu burada ölüyoruz, bişe yapamıyoruzcuları bırak abi. arabayı kadıköye park et ilk gün, moda, eminönü, karaköy yap. güzel sakin kahvaltıcılar var, aile kahvaltısı yapın hafta içiyse zaten baya sakin olur. tarihe merakı varsa çocukları bi topkapı ya götürebilirsin. beşiktaş ta bir kazan yapılabilir, istinye, sarıyer sahil boyunda masrafsız gezilebilir. emirgan, çengelköy veya beylerbeyi olabilir. mümkünse sabah 8-10 arası akşam da 5-8 arası araçtan uzak durmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 onu sabah 07:00 gece 01:00 arası olarak değiştir bence allah belasını versin şu şehrin kurtulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Grego said: mümkünse sabah 8-10 arası akşam da 5-8 arası araçtan uzak durmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 bu sıcakta istanbul mu gezilir ya. bugün bi kadıköy'e gittim işim vardı. sırılsıklam oldum terden. boğanın orda çevik kuvvet bekliyor. az ilerde ohal kaldırılsın pankartı açılmış. arkamdan yürüyen adam sana mı kaldı ohal amua goyim diyordu kadına uzaktan sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Grego said: iş giriş çıkış saatleri dışında gezmenin bir sıkıntı olduğu yok. istanbulluluk yapmayın hemen, her şey size zor sanki. farkli istanbullarda olabilir miyiz :) burda pazar oglen e5 tikaniyor milletin avm sevdasi yuzunden cmtsleri ikeanin icinde trafik oluyor park icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Temiz , güvenli ve ekonomik aile oteli lazım bize. kriter, yıldız , kahvaltı falan önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 hafta sonu aynı leş kalabalık devam 3-4 yıl önceye kadar yazın bayağı rahat olurdu şehir içi trafik, artık yazın da farketmemeye başladı millet fakirlikten tatile gidemiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Suriyeli faktörüde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 fenn said: Temiz , güvenli ve ekonomik aile oteli lazım bize. kriter, yıldız , kahvaltı falan önemli değil. beşiktaştaki cheya otele baksana bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 airbnb den ev kiralayın, taksim de, ortaköy de, beşiktaş ta gayet güzel yerler var. https://www.airbnb.com/s/Istanbul--%C4%B0stanbul--Turkey/homes?allow_override%5B%5D=&checkin=2017-07-28&checkout=2017-07-29&ib=true&room_types%5B%5D=Entire%20home%2Fapt&s_tag=eBEnQypW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Grego said: airbnb den ev kiralayın, taksim de, ortaköy de, beşiktaş ta gayet güzel yerler var. https://www.airbnb.com/s/Istanbul--%C4%B0stanbul--Turkey/homes?allow_override%5B%5D=&checkin=2017-07-28&checkout=2017-07-29&ib=true&room_types%5B%5D=Entire%20home%2Fapt&s_tag=eBEnQypW kozalak said: fenn said: Temiz , güvenli ve ekonomik aile oteli lazım bize. kriter, yıldız , kahvaltı falan önemli değil. beşiktaştaki cheya otele baksana bi. Teşekkür ederim tuttum oteli. Galata köprüsünün tam karşısı. budget otel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Aksam 8 den bu yana ataturk koprusu ile galata koprusu cevresini dikdortgen selinde dolastim. Yabanci bir ulkeye gitmis gibiyim. Un kapaninda tarihi eserler dokuluyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Beyazit eminonu arasini kac kere yurudum hem tramvay yolundan hem aradan kisaltarak falan. Tramvay yolu direkt turistik guzergah zaten de o beyazitin aralari arkalari falan cok garip geliyodu ya hakkaten baska ulke gibi. Sevimsiz yerler ama Balat tarafina hic gitmedim ama degsik seyler var oralarda biseyleri kacirmisim gibi hissediyorum bazibazi Bi kere de hidrellezde sultanahmetin asagisi ahirkapiya gitmistim ya ne degsikti oralar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar