Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Fikrim Var Account Almak icin?

JuM

Öne çıkan mesajlar

Simdi toplansan aramazdan ingilizcesi iyi arkadaslar bi yazi yazsa. Blizzard a durumumuzu anlatsak onlarda lineage gibi online cd key alma gibi bisi yapsalar. Yani bu insanlar buna onem gosterir cunku para kazanacaklar. Hemde sadece cd key ile. Oyunu vermeden zaten siteden download edeblyrz. Boylece onlar kitap cd kutu olayiyla hic urasmişcaklar. Onlar acisindanda guzel bisey.
Ne dersiniz? Ayni maili hep beraber yollariz.
Sosyal ağlarda paylaş

Karşınızdakinin Blizzard olduğunu unutmayın. Adamların WoW için müşteri sayısı ortalama 3 milyon kişi.
Biz burdan toplanıp 100, bilemedin 250 kişi böyle bir istekte bulunsak? Birşey değişir mi? Bence değişmez :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

Basit bir hesap:

500.000 WoW satıldı: 50$'dan = 25.000.000$
Aylık 13$ 14$ 15$ olan üyelikler var, ortalamasını alalım, 14$, 500.000 oyuncu: 7.000.000$

Tabi 4 sene boyunca, oyunu dizayn edenlere, çalışanlara, programcılara, testerlara, aklınıza gelebilecek bilimum insanlara ödenen paralar + backbone / bağlantı paraları + server maliyetleri..

Biraz düşünmek yeter aslında, olayın büyüklüğünü.
Bence Blizzard daha sadece borçlarını kapatıyor. İlerki aylarda ise, kar edecek, ciddi anlamda kar edecek :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest
Sosyal ağlarda paylaş

O grafik çok saçma sapan yanlış bişey gibi geldi bana ragnarokun lineageden 5 6 kat az satması bilemiyorum...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

Sosyal ağlarda paylaş

ordaki ragnarok sadece japon üyelikler, yanında JP yazıyor onun için, lineage seviyesine gelmesi için en azından bir 6 ay lazım wow'a

satışları aktif üyeliklerle karıştırmayın, satış başka şu anda aktif olarak oynayanlar başka

grafiğin altındaki adreste başka değerlendirmeler de bulabilirsiniz, bu grafikler öyle çok yeni ve uyduruk hazırlanan şeyler değil bu arada, inceleyebilirsiniz nelerin kriter olarak alındığını, ben UO oynuyodum bu grafikleri yayınlamaya başladıklarında ;)

blizzardın aklında wow fikri bile yoktu desek yeridir :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...