Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level 60 olunca

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

abi ben 60 olunca direk 4-5 arkımı alcam hatta guildi gidip mekan ele geçricez stormwind i kapatcaz guestleri yapcaz elf kızları ....e. ondan sora atımızı alıp dünya turuna çıkcaz küçük yerlere gidip(crossroads) falan millete hava atcaz atımızla gezincez para kasıp yepyeni bi char aççaz allience i ortadan kaldırcaz ... yapılcak işler çok önce lvl 60 olmaya bakcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spirit_turkey, 10 Şubat 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
abi ben 60 olunca direk 4-5 arkımı alcam hatta guildi gidip mekan ele geçricez stormwind i kapatcaz guestleri yapcaz elf kızları ....e. ondan sora atımızı alıp dünya turuna çıkcaz küçük yerlere gidip(crossroads) falan millete hava atcaz atımızla gezincez para kasıp yepyeni bi char aççaz allience i ortadan kaldırcaz ... yapılcak işler çok önce lvl 60 olmaya bakcaz.

Plan program buna derim ben :D[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 10 Şubat 2005 00:35 tarihinde demiş ki:
Bu arada lvl cap i 60 ın üstüne çıakrtırlarsa 60 olduktan sonrada resterd bonus işlediği için lvl 62 ye kadar %200 exp alacağız yaratıklardan eheh.

(Arc ehehe guzeldı) Malibu bu oyun mantigini işleyişini bozar bence ayarlanır bu[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 10 Şubat 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
Ayrıca saçma bir konu ise saçma konuya msj atman yaptıgın ve olan en büyük saçmalıktır ehueh lol

bi kere burda ne demek istedigini anlamadim..simdi ben sacma bi konu ya msj attim sacmalik ettim..sen bu sacma konuyu actin sen ne yapmis oluyosun?

sadece yazdigim tek cumle yi okursan senin verdigin turden bi msj yazilabilir ama yazinin tamamini okusan gerekirdi..benim karsi oldugum konu daha oyunu oynamamis kisiler bu ne olacak su nasi oluyo diye sorular sormasi ve ilerisi icin dusunmesidir dur bi bismillah cek oyuna basla oyunu gor tani alis sora lvl kasmaya basla en son lvl 60 ol bunlar baya zaman alacak seyler burda sizin yaptiginiz dereyi gormeden pacayi sivamak sozunun wow a uyarlanisidir..durun bi lvl 50 lere gelinsin oyunda ne yapilip ne yapilamayacagi belirlensin ondan sora dusunursunuz lvl 60 olunca ne yapabilirim diye..

not:normal de senin gibi birine cevap vermem ama konu yu gercekten sacma buluyorum bazi kisileri bilgilendirmek istiyorum..cunku burda sunu yaparim bunu yaparim diyenlerin hepsi baska seyler yapacaktir..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gibi birine cevap verme zaten germe kendinide benide bak adıma ne yazıor nemrut bi sözlüge ac bak dağdan başka manasıda var..Mesajına gelince güzel insan ben bilgisyar alıorum bu oyunu oynamak ıcın baglantımı yukselttırıorum belkı ben senden ondan bundan daha fazla masraf edıorum ben bu oyunu oynamadan her konusunda merakımı gıderırım masaya yatırır biçer çarpar böler çizerim buna ne sen ne başkası mani olabılır ben bi işe girerken konusunda herseyı kapmaya calısırım sonra pratiğe dökerim senin sistemin öleyse bu senin sistemin senin yapın ve düşünce tarzın benim ki böle bunda uzlaşma sağlanamaz ama tek uzlaşma saglanacak sey bunları burda konusmamak olucak özel msj at herkezın rağbet ettıgı bı konuda baş kaldırarak reklamını yapma aykırı gençlik marjinal ruh diorum hörmetler...[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

yazilarini oku sora kendine sor bakalim ben nasi biriyim diye uslubum nasi..bunlari sorduktan sora o sorulari geri alacagina eminim :)seni tanidigim yok ama yazlarindan senin le doru duzgun tartisma yapamiyacagimi anlamak icin dahi olmama gerek yok farkindaysan burasi tartisma alani..her actigin konuyu baskalari desteklemez biri .. yapacam der biri blmiyorum der biri de sacma bi topic der..

bi de su sorumu cevap la yeter sen lvl 60 olunca ... i yaparim dediginde ve atiyorum 2 ay sora lvl 60 oldugunda o dusundugun seyi yapacagina inaniyo musun?2 ay sora o dusundugun syi unutursun o derece yani..bunlari bende yaptim bana kazandirdigi hic bisi olmadi(wow da degil)misal oyuna basliyosun diyosun bi lvl 60 olalim guildim le birlikte .. quest ini yaparim lvl 60 oldun guild (belki) boktan bi halde beli dagilma surecinde online oyuncu sayisi az..sende gidiyosun baska bisi yapiyosun bunlar olmadik seyler degil bu ornek gibi bir cok aksilik bir cok plan a uygulanabilir..

bu arada sunu unutma ben tartisiyorum sen kavga cikaramya calisiyosun bana daha cok sen reklam yapiyosun gibi geldi ;)
bide sunu merak ettim sinirlensen ne olacak?hadi seni cok sinirlendirdim duvarlara yumruk atacak dereceye geldin ne yapacaksin yani..cok komik adamsin gece gece guldurdun saolasin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Komiğim kızlar bana bayılır :D Bazı dediklerine katılıorum ama bu konuyu acmama engel olacak bısey yok bence haklısın katılmak zorunda deılsın zaten daha ılımlı bır msj atsan daha ılımlı bır cvp alırdın etme bulma dunyası.Sinirlensem ne mi olcak bilmem sence ? güldüğüne sevindim insanları neşelendirmekten hoşlanırım hayırlı geceler..Bayılıorum bu forumlara yav ben[signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 10 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede kavga etmeyin..
Şahsen Bu threadi açarken kastedilen şey
"60 olunca naapıcam?"değil.
"oyunun ömrü ne kadar olacak?"
60 lvl olmak = Oyun bitti gg mi diyor?
60 lvl olmak = Amaç mı?(aksyon burdamı başlıyor) diyor .

Not ; Ayrıca herkesin tercihide kendine. 1 yılda 60 olur, 1 ayda olur.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah aklıma bir şey daha geldi 60 olunca günde gold kasar sitelere satarız para kazanmakta var bu işten ayrıca yan gel yat git allience kes ama sıkıyo bi süre sora dişli bi rakip olmayınca ama türklere güveniyorum kesin koreliler gibi bizde toplanır onixiayı keseriz ... falan eyleniriz öle[signature][hline]Lineage 2-(Mantian)-elf hunter
Ragnarok-hunter(Spirit_Turkey)
WoW-orc rouge/hunter (Dolis,Spirit)
hayat kısa doya doya yaşa
Hordish manner
Sosyal ağlarda paylaş

Eet wow da anladıgım kadarı ıle ıtem bollugu var ve rare ıtemler turlu turlu ama zor cıkıor guzel ya yapcak ne kadar cok sey varsa o kadar ıı kesme olayına gelince forumlarda gosterdıgımız eforun yarısınla alayını keseriz ehehe[signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 10 Şubat 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...